30/1

Har inte skrivit något på hela helgen, men det beror på brist på något att skriva om och ingen lust heller direkt. Igår så stod jag på Gymnasiemässan i lund i Spykens monter. Kändes en aning onödigt eftersom mitt program ändå försvinner, men det var kul ändå. Proppade 95:or med info om hur det är att gå på Spyken istället. Glad att slippa gymnasievalet. Nu är det universitetsval istället som f*ckar upp hela huvudet istället. När jag valde till gymnasiet så var det ett lätt val för mig. Det var helt självklart att gå teater! Nu får jag väll mitt svåra val istället. Valet man gör nu påverkar framtiden mycket mer än vad gymnasievalet gör och det är det som är det svåra. Det finns alldeles för mycket att välja på och det är mycket man vill läsa. Men man behöver ju inte bestämma sig direkt. Jag tror att man en dag vet vad det är man vill och då kan man bestämma sig. Varför skynda fram det och kanske ångra sig sen?




Peace & Love!

Melodifestivalen

Alla som känner mig vet hur galen jag är i melodifestivalen och det är en av höjdpunkterna på året. Kollade in artisterna som ska delta i år och blev väldigt nöjd. De artister jag ser fram emot är:

Göteborg 12/2
Brolle
Babsan
Christian Walz

Linköping 19/2
Linda Sundblad

Malmö 26/2
Melody Club

Nu är det bara att vänta in den 12/2 då det hela börjar. Så får vi se hur det går i år, förhppningsvis bra :)

Peace & Love!






Gomorron

Idag böjade allt bra med att håret inte hade kaosat sig under natten och jag ändå är pigg trots en natt med lite sömn. Sitter nu i skolan och har religion. Ser ut att bli lika fint väder idag som det var igår. Hoppas bara att det blir lite varmare än igår. Idag blir en fullspäckad dag med trafikskola, musikalrep och planering. Hoppas ni får en bra dag!


Lund nu på morgonkvisten!

Peace & Love!

27/1

Dagen började med en liten försovning och stress. Hann med bussen efter den jag skulle tagit så kom i tid iaf. Jag och Erika skulle ha möte med vår handledare så det var bäst att vara i tid. Värst vad mycket möten de varit den senaste tiden. Vi fick tipps om ett galleri i Lund som vi kan ha vår fina fotoutställning på. Gick dit för att kolla och såklart va det inte öppet utan man var tvungen att boka tid med honom. Där vi tänkt ställa ut heter Martin Bryder Gallery. Så vi får se hur det blir med det. Visade sig att lektionen sen var inställd så det vara bara att ta sig hem igen. Såklart tappade man busskortet på bussen sen så man inte kunde ta sig tillbaka, men det har jag fått tillbaks nu. Nu väntar lite uppgifter som man dragit på sig under dagen som ska göras. Det har varit en helt underbar dag och solglasögonen åkte fram. Nu ska det bara bli lite varmare så blir ja glad! Eller vad tycker ni?


Tog på mig lite sommarkläder idag eftersom det var så fint väder, värmen kanske kommer fortare då? :)

Peace & Love!


Gonatt

Kollat på några vänner avsnitt och tag det lugnt ett tag nu. Gäller ju att vila upp sig och slöa :) Vill bara påpeka att det jag menade i föregående inlägg såklart handlade om ett onaturlig intag av mat, vilket vissa inte verkade uppfatta riktigt. Självklart är alla beroende av mat, men ibland får man läsa mellan raderna. Nu är det dags för ytterligare några vänner avsnitt innan det blir godnatt. Ha de bra :)


Måste säga att Jennifer Aniston är en av det vackraste kvinnorna i världen!

Peace & Love!

Matberoende?

Satt och funderade över om jag är beroende av mat idag, men istället kom jag fram till att jag det som jag är beroende av är att tugga. Låter skit skumt, ja vet. Visst är jag säkert beroende av mat också, men det som framför allt är grejen är tuggandet. Kanske är någon effekt på nedragningen på rökningen haha. Med en lösning kommer ofta nya problem! Så istället för att äta en massa mer nu så ska jag göra mig en kopp ingefära te.



Peace & Love!

Skärpning!

Nu är det dags att rycka upp sig för nu är det dags för träning! Kommer bli tungt eftersom jag slöat alldelse för mycket de senaste månaderna. Så  nu jävlar :D

Peace & Love!

Halv ledigt

Idag var det upp till bevis om pluggandet gett något, och det visade sig att det hade de. Provet gick bra jag är sjukt nöjd. Eftersom det är D-dag (Disponibel dag) idag så var det de ända. Så nu ska jag ta det lugnt resten av dagen tills det är dags att åka iväg och träna. Så jag hoppas att ni har en bra dag och att ni mår bra idag :)

Peace & Love!

Wooh

Hej alla som är sugna på att hitta en massa nya kläder och liknande. Helt enkelt ni som vill shoppa loss ordentligt. Längt upp på sidan hittar ni en länk till mylovebasket där det är fullt av fina saker. Så det är bara ett klick bort. En riktigt bra sida skulle jag säga :) Lycka till med shoppingen!

Peace & Love!

Så glad man kan bli

Som jag skrev igår så hittade ja min kärlek på Kids & Friends i Borgeby igår och idag tog jag mig tillbaka dit och köpte den. En helt underbar stickad blå tröja. Så nu är jag otroligt glad och det känns plötsligt mycket enklare att plugga, haha. Kommer bli dyrt om jag ska köpa en Ralph Lauren tröja varje gång jag ska plugga.. Får komma på någon bättre lösning på det hela. Så nu blir det till att plugga satan i gatan mycket så går provet förhoppningsvis bra imorgon. Detta kanske är min "Lucky sweater", vem vet. Får ha den på mig imorgon när jag skriver så får vi se :D. Det finns två tröjor kvar i str L om någon är intresserad, kostar 1895:- och sen är 70% rabatt på det!! Det är bara att slå till. Butiken hittar ni genom att klicka här!



Peace & Love!

ohyeah

Känner mig duktig som kom upp så tidigt imorse trots en natt med lite sömn. Hade en lektion och sen bar det av hem igen. Så nu när man är hemma igen är det bara att ta tag i pluggandet. Ha det bra allihopa!

Peace & Love!

Usch då..

Sitter här i mitt nya fina linne och försöker plugga, men det går inte så bra. Huvudvärk har kommit smygande och har gjort det hela en aning svårare. Kan inte sluta tänka på den fina stickade tröjan idag som va så fin... Funderar starkt på att åka och köpa den imorgon. Lite väl dyr kanske, men inte för att vara Ralph Lauren, hehe.  Jaja vi får väll se hur det blir med de.. Nu är det bäst att jag fortsätter försöka plugga.

Peace & Love!

Där ser man

Idag blev det uppstigning tidigt (iaf förhållandevis till när ja gick och la mig (: ). Började storstäda och gjorde jätte fint, sen blev det lunch med nybakade bullar som mamma stått och bakat hela förmiddagen. Dom var riktigt goda. Sen körde jag och mamma iväg en runda till svenska hem och beställde ett soffbord. Vidare till Borgeby Kids & Friends. Det är ett ställe jag verkligen inte gillar, men trots det så hittade jag ett linne som va fint. Jag fann min stora kärlek där också.. En riktigt fin stickad mörkblå tröja. Men men de får kanske bli en annan gång. Nu ska ja kolla ett avsnitt vänner innan jag sätter igång med pluggandet. Hoppas dagen varit bra och fortsätter i den riktningen :)


Tommy Hilfiger linnet jag hittade :)

Peace & Love!

juxa

Pallar inte riktigt skriva något meningsfullt idag så de får bli såhär. Ska sova nu eftersom man för en gångs skull ska upp tidigt. Hoppas er dag varit bra :)

Peace & Love!

People

Ibland kvittar det hur mycket man intalar sig att allt är bra och att det är såhär det ska vara. Det är bättre att hålla ut och vänta på den stunden då det kommer av sig själv. För under mörka och jobbiga perioder så kommer stunder med ljus där allt känns bra och om man bara håller ut så blir de ljusa stunderna fler och fler. Man klarar sig alltid igenom saker och ting bara man har viljan. Och ut jobbiga saker som händer så kommer alltid något possitivt man blir ofta starkare och säkrare i sig själv. Så utan svårheter i livet skulle de antagligen vara rätt tråkigt att leva och vi skulle nog leva i ett känslolöst samhälle :)


Tänkte lägga upp en video men eftersom den inte gick att bädda in så får ja länka den :) Så Klicka Här

Peace & Love!

Bra start

Förstår inte hur denna dagen började egentligen. Först så kommer jag 1timme försent till lektionen för jag trodde vi började när lektionen slutade. Sen efter det så har det bara gått utför, men förhoppningsvis så blir det bättre snart. Sitter på en otroligt tråkig samhällslektion och nu ska ja försöka ta mig igenom den utan några större problem. Hoppas er dag är lite bättre:)

Peace & Love!

Musik

Känner för att hitta en massa ny musik. Det blir så lätt att man tjatar ut låtar nu för tiden. Jag orkar inte med alla radio dängor som tjatas och tjatas. Gärna en lite tips på riktigt bra artister och låtar skulle uppskattas :) Jag lyssnar på i stort sätt allt :)



Peace & Love!

Insikt

Tiden går så fort förbi att man glömmer bort att reflektera över vad man gör och vad som sker runt omkring än. Så ibland kan det vara bra att bara sätta sig ner eller ta en promenad och tänka eller prata ut med någon om livet. Idag har varit en lugn dag som det ändå hänt otroligt mycket på. Var på högskolan med Lotta och kollade på hennes redovisning. Efter några timmar där så tog vi tåget till lund och tog en kaffe på Espresso House. Folk man kände kom och gick och vi satt nog där i 1,5 timme. Riktigt skönt! Åkte till hem och vi tog en riktigt lång och välbehövlig promenad. Vi pratade om de senaste året och vad som hänt. Reflekterade över vad vi varit med om och vad som var bra med det. Satte oss mitt i dimman långt ute på en brygga och det kändes som man satt i ett rum ute i ingenstans. Lite som ett tomrum. Det ända man hörde var fåglarna ute på isen annars var det helt tyst. Havet är som terapi för mig. Skulle aldrig kunna bo någonstans där det inte finns hav nära tillhands! Hoppas er dag har varit bra och fin!


Peace & Love!

Usch

Ingenting går som jag vill med den här uppsatsen idag och det känns helt omöjligt. Skriver om sötvatten situationen i Israel.. Och utifrån det ska jag ska ja hitta fakta angående miljö, fattigdom och genusperspektv(??). Hur kvinnor påverkas av sötvatten situations. Eh okej.. Hittar absolut inget genus, men allt annat har jag såklart. Hur sårt kan det va. Så om någon har något tips på vart ja kan hitta det så är det hjärtligt välkommet!

Peace & Love!

Glädje

Ibland känner man sån otrolig glädje i varenda del i kroppen. Ikväll var en sån kväll då det kändes så perfekt. Perkfekt sällskapt, perfekt typ av kväll, perfekt humör och perfekt mycket alkohol! Det kan helt enkelt inte bli mer än just perfekt! För att fortsätta hålla uppe stämningen ska jag kolla vänner avsnitt och undvika att tänka på uppsatsen som ska skrivas klart imorgon. En underbart fin dag och kväll ska även sluta med en perfekt natt. Sova och vänner! Hoppas ni också mått och känt så bra över denna dagen!


September - Mikrofonkåt

 

Peace & Love!


Dalí

Idag har jag skrivit på min uppsatts.. Det var inte jätte kul. Tog en paus och målade lite. Det fick mig på mycket bättre humör! Finns inget bättre än att sätta igång lite Amelie från montmartre musik och måla lite. Ikväll vet jag inte riktigt hur de blir. Är ganska uttråkad just nu så får se vart kvällen för mig. Ha de bra!





Peace & Love!

du är lite bättre

Jag förstår mig inte på människor som tycker sig vara bättre än vissa andra. Ignorera och kan inte umgås med folk som enligt dem har "lägre status". Jag kan inte sitta här och säga att ja inte bryr mig för det göra jag. Det är inte okej att anse sig bättre än någon annan. Vill man leva så kan ja inte säga mer än varsågod, men jag tror att de människor som är status jägare hade mått mycket bättre och haft mer äkta vänner om dom inte brytt sig status. Det är allt jag hinner skriva nu. Måste kila iväg och ta hand om de små barnen nu! Hoppas dagen varit bra!

Peace & Love!

Vänner beroende

Jag vet inte hur många vänner avsnitt jag sett det senaste dagarna, men det går inte att slita sig. Har börjat på första säsongen och det är så kul att se det från början igen. Finns en hemsida som man kan se en massa olika serier helt gratis. Klicka här så kommer ni till den. Ett tips är att kolla efter videos som Loombo lagt upp och inte Megavideo för megavideo har begränsat antal menuter man får titta i streck. Man får vänta lite längre på Loombo men det är det värt :)

Här kommer lite musik också.
Patrik Wolf - The magic position
Enjoy

 

Peace & Love!


ge dig!

Börjar tröttna lite på att vara sjuk. Har varit sjuk i två veckor och det verkar inte vilja ge sig. Vissa dagar känns det mycket bättre och dagen efter så är man tillbaka igen. Nu får det vara nog så ska gå till vårdcentralen. Får se om jag kan få tag i någon tid där. Idag har jag sovit hela dagen eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt pga hals och hosta och sånt. Ikväll blir det att ta det lugnt och vila upp sig så man orkar ta sig till skolan imorgon :) Hoppas att er natt och dag har varit bättre!

Peace & Love!

Kedjebrev..

Jag måste säga att kedjebrev är något av det drygaste jag vet. Oftast har dom ingen mening alls och är bara jobbiga. Sen finns de dem som ger en dåligt samvete eller ångest om man inte kopierar och skickar vidare. Det är väll just det som är grejen med att jag tycker det är så jobbigt när man får ett. Man orkar inte skicka vidare men samtidigt så kanske det handlar om ett barn som får det bättre någonstans om man skickar det vidare. Visst vet jag att det inte hjälper alls och det är just det som är så dålig stil med kedjebrevgrejen. Här är ett exempel jag såg idag:

"Jag är inte super vidskeplig, men i år har juli 5 fredagar, 5 lördagar och 5 söndagar . Detta händer en gång vart 823 år. Detta kallas pengar påsar. Så Kopiera detta till din status och pengar kommer att komma inom 4 dagar. Baserat på kinesiska Feng Shui. Den som inte kopiera, ... kommer att vara utan pengar. Jag kan inte låta den personen vara jag ;)
"

Jag ska inte falla för trycket och kopiera och skicka vidare den denna gången. Har iof redan kopierat in den här, men det räknas inte. Ni kanske känner samma ogillande för kedjebrev.. vad vet jag :)



Peace & Love!

Städ paus

Mitt uppe i städning just nu, men det får bli en liten blogg paus. Nu för tiden tar det inte riktigt lika lång tid att städa eftersom jag har lite mer ordning och städar undan konstant typ. Skönt att man skärpt sig med vissa saker iaf, haha. Som ja berätta igår så började ja skriva på en bok och tanken är att jag ska fortsätta idag också. Så det var inte bara en grej ja fick för mig utan jag är seriös med det här ;) Vet fortfarande inte om det är något jag kommer dela med mig av eller om det bara är en bok för personlig utveckling. Det får vi se när den är klar. Nu ska jag fortsätta städa :)



Peace & Love!

Det kunde man aldrig tro!

Woow, idag har jag påbörjat något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har påbörjat ett nytt kapittel i mitt liv, bokstavligen! Jag har börjat skriva en bok. Får se hur det blir med den. Den kanske inte ens blir klar, vem vet. Skriva ska jag göra så länge ja känner för det i allafall. Jag har ingen aning om hur jag kom fram till idén eller hur ja började, det bara blev så :)

Peace & Love!

Äntligen

Äntligen klar med den nya designen och jag blev väldigt nöjd. Inte så stor skillnad men lite förnyelse är alltid bra :)

Peace & Love!

Malmö tjejerna

Igår kväll så vart det middag hemma hos Erika i västra hamnen. Fick riktigt god mat och hade skit kul. Vid 11 drog vi till gayklubben wonk och festade loss. Stod utanför i 45min och krånglade med vakten för vi fick inte komma in först. Sen kom en skit snäll kille och fixa in oss och höll på att bli sparkad. Hela kvällen var helt underbar och vi hade skit kul konstant. Idag är man lite sliten och måste städa.. Det får bli ikväll (som vanligt skjuter ja upp det) för nu ska jag kolla vidare på vänner tills min tvätt är klar. Hoppas ni hade en trevlig lördag:)

Peace & Love!

Hur svårt kan det va?

Ja vet inte hur många gånger denna veckan jag skjutit upp saker jag måste göra. Jag har ändå pluggat lite, men långt ifrån så mycket som jag skulle behöva. Varför gör man alltid såhär? Tvätten har legat i flera veckor och högen har bara blivit större och större. Nu har jag inget kvar att ha på mig så var tvungen att slänga in en maskin. Istället för att sprida ut det och ta det lite då och då så väntar jag alltid in i sista minuten och har en massa på en gång. Att man aldrig lär sig. Eller man lär sig nog av varje gång men man är fortfarande för lat för att göra det. Det finns ju så mycket roligare saker att göra som hela tiden går före. Efter en hel dag liggandes i sängen och kollat vänner så har jag äntligen tagit mig i kragen och tvättat. Måste ha något att ha på mig, haha. Ikväll bär det av till kära Malmö till västra hamnen. Erika har ju fyllt 19 så de ska firas med middag hos henne. Sen får vi se vart alkoholen tar oss. Hoppas att ni inte är lika duktiga på att skjuta upp saker som jag och att ni också kommer att få en trevlig kväll.




Peace & Love!

Damn

Jag har varit utan min kära dator nu i några dagar och det har faktiskt känts rätt skönt. Men nu är jag tillbaka igen iaf och har helt snöat in på att flytta. Vet inte alls vart jag vill flytta. Innan var jag helt säker på Stockholm, men eftersom det är så jävla jobbigt med lägenheter där så börjar jag överväga andra städer. Göteborg lockar lite också och är inte så långt från mamma och pappa, haha. Däremot New York som är ett annat alternativ är jävligt långt bort. Jag känner att jag verkligen vill leva lite storstadsliv nu och byta miljö och det är väll det viktigaste. Får väll se hur det blir med det. Idag har jag sovit bort hela dagen och det var väldigt skönt. Imorgon tar jag tag i mig själv och gör lite vettigare saker. Hoppas ni haft en bra och meningsfull dag :)

Stockholm - Fridhemsplan

 

Peace & Love!


Söndag natt då ja

Sitter på gården i bjärred med alla nördar som sitter och spelar. Jag ägnar mig åt att kolla igenom en massa olika bloggar och det gav mig inte speciellt mycket, haha. Jag är galet hungrig och det ska jag göra något åt nu tänkte jag. Langar en låt nu när jag ändå är igång. Hoppas ni har en fin natt där ute.




Helt Off - Babylonsjukan


Sommaren 2009. brunt va de ja.7

Peace & Love!


Så är det

Sitter och funderar alldeles för mycket samtidigt som ja lyssnar på timbuktu. Igår kom jag fram till att jag vill gifta mig med Jason och det är väll inget problem? Får väll se hur det går med det. Det kanske är mitt öde detta år haha. Nej jag känner mig fan jävligt lycklig. Det är något med ett nytt år. Det börjar alltid bra och man känner sig alltid återuppstartad. Sjukt skön känsla! Samtidigt ligger det alltid något där och gnager, men inte lika mycket när nystarten har kommit igen. Ikväll ska ja umgås med Christoffer och kanske en sväng inom gården där nördarna sitter och lanar. Jag vill ha stockholm och sommar. Saknar barfota kvällarna. Det är då gatubarnet kommer fram inom mig och det är en så fin känsla. Nu spinner jag iväg här och har totalt lämnat ämnet jag tänkte skriva om först. Så är det och nu så ska jag fortsätta tänka på fina saker och snart äta pizza! Hoppas ni är lika lyckliga som jag är för det är ni värda :)



Peace & Love!

Dags igen!

Då var det ännu ett nytt år och det är dags att ta tag i saker och ting. Undra vad man ska åstakomma detta året. Förhoppningsvis så kommer det att bli ett händelserikt och spännande år, men det är väll upp till mig att se till att det blir så. Finns alltid så mycket man vill förbättra eller göra när ett nytt år drar igen. Jag tar det som det kommer och planerar in de viktigaste sakerna och ut efter de så får man se vad som händer. Känns inte så lönt att spekulera en massa angående något som kommer hände. Idag mår jag bra förutom febern som försvann lite igår och kom tillbaka idag igen. Ingen bakfylla iaf eftersom jag höll mig nykter igår. Ett glas champagne vid 12slaget annars inget. Känns otroligt bra att vara en av de få som faktiskt mår bra idag, haha. Nu har jag legat och segat hela dagen i sängen och inte ens orkat ta mig upp för att äta något. Jag tänker fortsätta med det ett tag till hade jag tänkt. Hoppas ni inte mår allt för dåligt idag och att ni kan njuta av den första dagen på det nya året med nya möjligheter :)

Peace & Love!

RSS 2.0