Älskade vän

Detta inlägget är helt och hållet dedikerat till en person som betyder enormt mycket för mig och är den absolut finaste människan jag vet. Jag älskar dig och kommer alltid att älska dig. Jag kommer se till att jag får vara en del av ditt liv för utan dig så står jag ostadigt. Aldrig träffat någon som är så lik mig tidigare. Du är som min spegelbild och du har lärt mig och lär mig mycket varje dag och det är jag oerhört tacksam för. Jag vill tacka dig för att du är en så fin människa, alltid bryr dig om mig, står ut med mig när jag är jobbig och framförallt för att du älskar mig. Christoffer Larsson jag kommer aldrig att släppa taget om dig för jag skulle gå under om jag förlorade en så viktig och betydelsefull bästa vän som du.





Älskar dig nu och föralltid mina fina vän.


Peace & Love!

Panik

Jaha då fick man 39 graders feber över natten och har legat i sängen hela dagen. Omplanering av hela dagen. Så nu sitter jag här med dunder ångest över att det är nyårsafton imorgon. Känns ju inte så kul att ligga hemma helt ensam. Förhoppningsvis så försvinner febern till imorgon, men inget att räkna med tror jag.

Peace & Love!

En sån där

Sitter och äter Lindts chokladkulor och myser. Jävligt goda är dom! Passar som bäst med musik från Moto Boy, kära Oskar Humlebo. Ett tag sen jag lyssnade på honom eftersom jag har en tendens att lyssna sönder artister. Sen får man lägga dem på hyllan ett tag tills man som idag vill lyssna igen :) Så det tänkte jag ägna mig åt tills jag se ett program på Tv som heter "Föräldrafritt" på 5an. Ska bli spännande att se vad det kan vara för program.. Så nu får ni en liten bild och en låt av Oskar(Moto Boy) så det är bara att njuta.


 

Peace & Love!


men va faeen

Denna dag har gått helt snett. För det första glömde jag att ställa klockan imorse och vaknade av att mamma ringde. Knappt hunnit sova något eftersom sjukdommen tog över med en massa hosta och liknande. Missade att höra av mig till traffikskolan så de jagade mamma och undrade vart jag va. Hörde av mig och somnade om och sov i stort sett resten av dagen. En arg och irriterad pappa kom och hämtade mig i malmö och körde mig hem. Kom hem och fann Christoffers nycklar i min jackficka som han varit av med några dagar...bra där! Så efter det gav jag upp denna dagen och la mig i sängen och åt en massa godis och risalamalta (stavas de så?). Nu ska jag strax sova igen så att jag blir så frisk jag kan till nyår. Imorgon blir det frukost på Espresso House i Lund som egentligen skulle varit idag, men så kan det gå ibland. Hoppas att er dag inte gett er motgång och att ni mått bra idag :)



Peace & Love!

Bring it all back

Sitter i malmö i Alexanders lägenhet med honom och Christoffer och jobbar på en rapplåt haha! Låter de som jag..kanske inte, men kan bli! Imorgon väntar en lång dag med tidig uppstigning. Ska va på körskolan kl07.45! Efter det blir det frukost med Lotta på Espresso House :) Får hoppas att tågen är på min sida så jag inte blir försenad till körlektionen. Nu ska vi jobba på med en fin truddelutt. Hoppas ni alla har de fett i snö vädret. Jag ska göra mitt bästa för att ta mig från kronprinsen till Lund C imorgon!



Peace & Love!

Nu kör vi

Såhär ser man då ut i år :)



Peace & Love!

Halleluja

Då är dagen äntligen här som så många längtat efter i vintermörkret och jag är verkligen en av dem. Nu på morgonen gav jag mamma och pappa en jätte fin glasflaska att ha snapps i och jag fick en kofta från MQ. Får se om de blir fler julklappar ;) Nu ska jag vila lite för det känns som någon sticker knivar i min mage. Får hoppas på att Theodor sköter sig för ont vill ja ju inte ha på självaste Julafton (:


Flaskan som mamma och pappa fick :)


God jul!

Peace on earth!

Alldeles för fjortiz

Kan inte bli bättre än att mysa runt i sin One Piece och duntofflor!
(Ursäkta fjortis bilden..)






Peace & Love!

Jultider

Måste säga att det är så skönt att det är jul. Jag är nöjd med mina julklappar jag inhandlat och tror att de kommer uppskattas. Det jag är mest nöjd med är att snön är här i år på självaste julafton! Det gör mig väldigt glad :) Svårt att välje en sak man tycker mest om på julafton. Många tycker maten är det bästa och en annan tycker kalle anka, men det jag ser fram emot varje år och som jag gillar aldra mest är Karl-Bertill Jonssons julafton. För er som aldrig har sett den är det ett måste att bänka sig framför tvn imorgon kväll kl 19.00! En fin teknad julsaga från 1964 som gjordes till film 1975. Jag och mamma sitter alltid där varje år och ser denna julsaga och man tröttnar aldrig. Riktigt fin med ett underbart budskap :)



God Jul till er alla och hoppas ni får en fin och mysig julafton med era nära och kära imorgon.

Peace & Love!

Forever

Fan vad jag mår bra idag! Det är helt enkelt en riktigt bra dag och det känns så skönt. Alla julklappar är inslagna och är redo för att läggas under granen. Känner för att dra ut och fota lite men det finns ingen tid till de. Måste städa idag, men får se om jag som vanligt skjuter upp de..hehe.

Peace & Love!

Bad ass

Vill att något riktigt kul ska hända ikväll. Hitta på en massa skit och bara göra just denna kvällen minnesvärd! Bull att inte kunna ta sig från bjärred, för hit lär ingen komma. Haha så e de, får väll se vad de blir ikväll! :)


Peace & Love!

Arken kommer alltid vara en del av mitt hjärta

Sitter här och lyssnar på låten som har stärkt mig, givit mig hopp och som jag har lyssnat på när jag mått som bäst. Låten jag pratar om är "It takes a fool to remain sane". Idag fick jag ett mail från bandet att de ska upphöra. Det gör lite ont i mig men samtidigt så slutar dom på topp. De har familj och vill gå olika håll. Ska vara glad att de blev ytterligare ett album iaf! Låtarna och The Ark kommer alltid att leva kvar och kommer alltid att finnas för mig. Här kommer en lite hyllning dagen till ära!

 

 

 

 

Peace & Love!


Alltid helt galet

I miss you. When will you realize what you´ve missed?

Prata med mig igen.



RSS 2.0