Lifetime

Nu har man hunnit bli lite onykter och det har hänt en massa saker på gatan här. Massa poliser pågrund av en fyllegubbe.. Ja vi hade riktigt kul iallafall. Satt på helspänn hela tiden. Nu ska jag ta ett glas vin och ha de mysigt med mina vänner :) Vi hörs imorgon! ALexander Nebrelius hälsar till er alla!

Peace!


Malmö

Sitter i lägenheten i Malmö och kollar på Beverly hills just nu. Ikväll ska vi antagligen till Möllan och gå runt lite på festivalen som är där just nu (Möllevångsfestivalen). Klicka på länken så kan du läsa mer om vad som händer där. Nu ska jag kolla klart på beverly hills och sen ska det lagas mat innan man drar iväg :)

Langar en bra låt som passar denna dagen (:


Jag är en idiot




Refresher

Ikväll blir det att laga mat med sötepöte och sen ikväll blir de nattdopp :)

PEACE!

Sugarfree

Nu har man äntligen semester och direkt efter jobbet i måndags gick jag ner på stan och träffade Christoffer och Oscar. De satt och åt på Jensen och medan de gjorde de så shoppade jag lite. Blev ett linne och en svart klänning. På kvällen blev det en rund med bilen till bla Dalby stenbrott och till Max :) Igår så vaknade jag upp med min sötnos och han åkte till Svedala nästan direkt för att besöka jobbet. Jag cyklade hem och solade och sov en stund innan han kom tillbaka igen. Vi hämtade upp Jacob och Marcus och stack till havet och badade. Sen blev de mys resten av kvällen med spel och film.

Idag har jag bakat scones! Så himla gott det är, helt sjukt. Dom blev riktigt goda :) Så nu ska jag bara ta det lugnt tills Christoffer kommer hem.

Här Kommer lite utlovade bilder!






En massa bilder på de nya kusinbarnen, visst är dom för söta!


Dalby Stenbrott


På max

Peace!

Sooommar!

Nu är det äntligen sommarlov för min del! Eller ja om en halvtimme om man ska vara exakt ;P Softa runt är det som gäller och inget annat :)

PEACE!


Ett sista ryck



Igår åkte jag tillbaka till skåne efter en härlig helg med en del av släkten. Åkte direkt till sötepöte när jag kom hem och kollade på "My new BFF" med Paris Hilton. Det är nog det mest patetiska programet..Men nog om det. Lite senare åkte vi till sjön (som ja fortfarande inte har någon koll på vad den heter) och badad. Efter det blev de donken (Mc Donnalds). Till bjärred igen och sen nästan direkt till malmö för att sova hos Lådan. En bra dag helt enkelt! Kom i säng alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt. Jag var på jobbet redan 06.20! Hur kom detta sig? Men jag är stolt :) Nu ska jag jobba vidare och njuta av sista dagen på jobbet för sen blir det 5 veckors ledighet!

Peace!


Mot skogen

Nu drar man till Kalmar på släktträff! Uppdateringar kommer imorgon när ja kommer hem!
Igår var riktigt galet och roligt. Helt perfekt kväll :) Nu måste ja hoppa in i bilen. Vi hörs imorgon ppl!
Peace!

Searching for love

Nobody told her
That wishes can´t come true
Nobody told her
She can´t believe her way trough


Cause everybody need some miracle these days
Everybody searching for love


Sommarblogg eller nåt?

Detta har blivit någon slags sommarblogg tycker ja. Det är väll för det är då ja har tid att skriva och de händer en massa. Så de får väll bli en blogg som endast existerar på somrarna antar jag :)
Eftersom jag inte har så mycket bilder att uppdatera med så får det bli en gammal från förra sommaren.

Igår kväll så grillades de hemma hos Oscar. Sen blev de en biltur till någon sjö där vi badade. Riktigt härligt! Trodde aldrig att jag skulle sätta min fot i en sjö. Så nu är jag stolt över mig själv! Efter det så åkte vi till lund och köpte Ben & Jerrys. Skit mysig kväll :) Just nu sitter jag på jobbet och vad som händer efter det är inte påkommet än.




Peace!


Värmeslag


Sitter och lyssnar på Peter Jöback på kontoret. Snart har man klarat av ännu en arbetsdag och snart befinner man sig i Lomma. Där ska lagas mat och badas. Riktigt fint och varmt väder ute. Det borde vara förbjudet att vara så fint när man jobbar, men sen när man har semester då jäklar ska de vara kalas väder :) Nu ska jag jobba på den sista timmen som antagligen kommer gå fort nu när jag har Jöback i öronen och kvällen att se fram emot. Vara med min älskling och bara mysa
(:

Peace!


Woops!


Tur man inte skyltade allt för mycket med att bilder skulle upp på bloggen igrå. Det glömdes helt bort i alla röra och värme igår. Full rulle hela dagen och en en lite sömnpromenad in till mamma och svamlade något om en insekt. Nu jobbas det för fullt och jag är dunder hungrig. Så nu blir det lassagne :)

Peace!


Jobb!

Just nu sitter man på jobbet och bloggen har tagits upp igen. Förra sommaren så var man en riktig nörd och dokumenterade allt som hände. Ja får börja bli lite nördig igen tycker ja. Bilder och musik kommer ikväll när ja kommit hem från jobbet, men kan lägga upp en gammal bild sålänge. 6 dagar kvar att jobba sen är det sommarlov :)



Peace!


Red sun

In the arms of a heart big enough. The only safe place I know. I miss that place when i´m not close. My heart is far away and all I feel is that little pain of missing someone. My heart is yours.

RSS 2.0