Usch ,usch..

Tidig buss till skolan imorse..Somnade nästa på bussen.Idag hade jag första lektionen Ensemble.Vi gjorde inte speciellt mycket utan satt mest och snackade om kursens.Fick sluta tidigare från den lektionen så jag ,Johannes ,Blondie och Morten gick till coop.Satte oss utanför och jag åt gifflar! Det bästa som finns typ.En timme senare vid 10 så började teatern.Så jag ,johannes och Morten ja hejdå till Blondie och gick ner till Spyken södra.Har mått skit dåligt i några veckor nu men idag blev det värre.Det kom under teater lektionen och jag fick astma atack och allt snurrade och jag mådde jätte dåligt...Stannade kvar tills vi slutade teatern och gick hem på lunchen.Åt soppa och kollade på tv.Sen sov jag i en timme och kännde mig lite bättre ett tag,men det kom tillbaka igen.Richard kom vid 16 och vi gick ut och promenerade en runda innan vi hade möte.Stack till gården och höll i möte för Juniorerna ,men kunde inte hjälpa till speciellt mycket eftersom ja mådde så dåligt.Jaja imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp allt.Sen blir det lite skola och imorgon kväll ska jag och richard kolla på bio! Vi ska antagligen se Ice Age 3 :) Men nu ska jag sova så jag orkar morgondagen!

Sweet Love!

Malmöfestivalen!

Förlåt men jag har haft så ont om tid till bloggen de senaste dagarna.Jag har lovat att ladda upp bilder och texter angående malmöfestivalen men det har varit så mycket nu vid skolstarten och så.Men nu hade jag tänkt ladda upp en del av bilderna!


Lena & Orop


Outfiten den 18/8


Erika och jag peppade


A Camp. Riktigt tråkiga live tyvärr..


19/8 ,tidig morgon i malmö påväg till tandläkaren


I väntan på Dead by April.Dom var riktigt bra! Tyvärr blev de inga bra bilder eftersom jag är för kort...


Calle och Jag efter DBA


Bussen hem var ...full..haha!


20/8 The Sounds på G!




The Sounds


The Sounds


Johannes och Drotth innan Thåström


Milla,Jag,Karro och Anna innan Thåström


Thåström, Så sjukt bra live!

Sweet Love!


Skooola

Idag började skolan och ja lyckades missa allt...Försov mig redan första dagen! Dåligt.. Jaja ,vi satt på Mc Donnalds och snackade en stund och sen bussen hem.Snabbt hem och byta kläder och fräscha till sig lite.Sen stack man till festivalen med folk.Ja har inte mycket tid att uppdatera nu så de får bli på lördag som de kommer upp bilder och liknande! Jag lovar!! Nu ska jag sova för imorgon är det skola tidigt!

Sweet Love!

Paparazzi

Åkte in till malmö med Erika för att se "A Camp". Visade sig att vi åkte in lite väl tidigt så vi kollade på Lena Philipsson & Orop ett tag.Sen hoppade vi runt i malmö och tog en massa bilder.Träffade även en del folk.Artur dök upp och gjorde mig väldigt glad eftersom jag inte sett honom på hur länge som helst! Man blir alltid lika glad av polacken:) Alla bilder och allt från kvällen får jag ladda upp imorgon för nu ska jag sova! Måste upp jääätte tidigt imorgon..Ska till tanläkaren 08.00.Ska upp om 5 timmar nu.Blöh ,jaja dags att börja vänja sig vid tidiga morgnar nu!

Sweet Love!

Platt

Segat hela dagen idag nästan.Vid 16.00 kom Richard hit och vi lyssna på musik och snackade.Sen fick vi för oss att platta Richards hår.Det tog en stund eftersom han har så lockigt hår! Men resultatet blev riktigt bra.Kännde knappt igen honom och han kännde knappt igen sig själv ,haha!

Här var det halvklart ja :D


Resultatet!

Spotify

Kan inte sova så jag sitter här och lägger till bra låtar i min låtlista i Spotify.Allt hamnar under kategorin "Favoriter".Lyssnade noggrannare på texten till "Ibland gör man rätt ,ibland gör man fel" av Markus Krunegård och insåg hur bra texten är.Han har satt fingret på precis hur livet är.Markus bara förvånar mig mer och mer.När han först började bli känd tänkte jag.."jaja ,ännu en pop-låts-maskin" Men Nej! Han är djup och en riktigt bra låtskrivare! Nu längtar jag bara till nästa gång jag har chansen att se honom live igen.Han växer mer i mina ögon för varje låt nästan.Han kommer bli en förebild nu framöver i mitt låtskrivande.Även i hans framförande på scenen inspirerar! Läs hans ena text här nu.För mig känns livet precis så!

Ibland gör man rätt ,ibland gör man fel


Lyssna även på låten här






Måndags-segande

Inatt var jag och Richard ute och gick mellan 1-3.Träffade tidningsbudet och allt,haha.Blev väckt av att mamma ringde vid 12.Så jag slängde iväg ett sms till Sebastian och sen tog vi bussen vid 13.30 till lund för att köpa piercing och lite annat.Träffade lite folk man kände där inne.Vi tog bussen hem och jag stack hem till Richard och tillbringade hela dagen där.Halv 7 cyklade vi till gården för att gå på Kårstämma.Den slutade vid 21 så vi missade Johnossis konsert.Hade verkligen sett fram emot att se dom.Bara hört lite av dom ,men att se ett band live är så underbart.Men ,men rätt vettigt att vara på kårstämman antar jag. Nu ska jag sova. Gonatt!

Sweet Love!

Malmöfestivalen 16/8

Bob Hund! Deras musik har alltid spelats här hemma i flera år.Pappa har alltid gillat dom och jag har i stortsätt växt upp med deras musik.Tänkte först inte åka in för att jag fortfarande inte är helt frisk,men jag kände att jag verkligen ville! Så de blev Bob Hund för kvällen! Älskar hans galna stil och låtar.Det går inte att låta bli att skratta och ha kul till deras musik.Jag tycker om hans sätt att tänka extremt mycket utanför boxen.Jag gillar det! Hade inte med mig kameran så det blir inga bilder från kvällen tyvärr.

Malmöfestivalen 15/8

Dålig uppdatering här ,jag vet,förlåt! Haft så mycket annat för mig som kännts viktigare.Men nu tänkte jag ladda upp lördagens bilder från malmöfestivalen.Kvällen var helt perfekt.De som spelade var Miss Li ,Markus Krunegård och Timbuktu.För att sammanfatta allt väldigt kort så var alla konserterna riktigt bra.Även om jag sett Miss Li och Timbuktu 3 gånger så är dom lika bra varje gång.Markus Krunegård förvånade mig verkligen.Jag hade inte riktigt väntat mig att han skulle vara så bra.Kan bero på att  förra gången jag såg honom live var med hans band Laakso och då var han redlöst full! Här kommer bilderna!





Miss Li


Markus Krunegård

Markus Krunegård


Timbuktu

Timbuktu

Sweet Love!

Malmöfestivalen 14/8

Här kommer bilderna från igår!























Sweet Love!


Lugnet efter stormen

Hemma igen från festival hysterin! Underbart att den äntligen är igång igen.Vi åt mat och satt och pratade e timmar.Blev taimat för min del och spanska vofflor! Mmh! Det måste man äta varje år :) Calajsa skulle spela på stora scenen så vi gick dit och lyssnade på dom.Blev dans på borden och allt möjligt,haha! Kul hade vi.När de var slut så gick vi till bussen som blev fullpackad...Stack hem till Mikael och satt där en stund och snacka lite.Cyklade hemmåt senare och nu är jag hemma.Nu är jag väldigt trött och orkar inte ladda upp bilder.Så dom läggs upp imorgon istället.Hörs då,gonatt!

Sweet Love

Malmöfestivalen!

Nu drar jag in till stan till Malmöfestivalen! Bilder kommer ikväll.Ring om ni är där!

Sweet Love!


Morgonen därpå

Gick och la mig vid 4 imorse och vaknade nu vid 1.Idag mår man bra och Malmöfestivalen börjar! En av de bästa händelserna på hela året! Dom som verkligen känner mig vet hur mycket jag gillar malmöfestivalen.Nu kommer en hel vecka tillbringas på stan.Eftersom Suss flyttar upp till Linköping till Mikael på söndag så kan dom bara gå idag så vi ska röja stan ordentligt ikväll!Nu ska jag lyssna på The Sounds och slappa en stund.Kameran ska med till stan så bilder kommer senare!

Sweet Love!

Partypeppen!

Kameran var med på dagens fest! Den överlevde och det blev en del bilder från kvällen.Vissa var mer påverkade än andra och humör var upp och ner hos många,men det var en väldigt trevlig fest!Här kommer bilderna jag lovade!

















Nu blir det inte fler bilder :)

Sweet Love!

Twister

Idag har jag hämtat ut busskortet till skolan! Sen tog jag och Richard bussen till Nova Lund för att shoppa lite.Hittade varken skor eller mjukisbyxor som jag tyckte tillräckligt mycket om.Så vi åkte in till stan istället.Richard hitta en present till en polare men jag hittade inget.Ingen ork att gå i affärer.Vi gick en stund på stan och sen tog vi bussen hem igen.Träffade massa folk både på bussen och på stan!Sen när vi kom hem snacka vi en stund innan vi var tvugna att sticka till våra fester.Åkte hem snabbt och åt.Cyklade till centrum och mötte ett gäng med folk för att sticka till Ann på fest.Lite mer om festen kommer i ett annat inlägg ;)

Sweet Love!

:)

Idag har ja uppdaterat dåligt..ja vet! Har sovit bort halva dagen och sen stack jag hem till Richard.Där har jag varit resten av dagen.Kollat massa film och myst.Vi åt lite pizza och sen kollade vi på mer film.Och nu är jag hemma igen! Imorgon ska vi hämta ut busskorten och sen ska jag till nova lund och köpa mjukisbyxor och skor.Imorgon blir de bilder också.Har varit dålig på de med!

Sweet Love!

Love Elin

Tygväskor är så bra! Jag gillar dom starkt.Dom är även miljövänliga också så varför använder man dom inte mer.Tygväskor kan väll anses lite tantigt ,men tantigt är väll bara fräckt.Så gör alla tanter glada och börja använd tygpåsen mer :)


Elin Klings egen disignade tygväska.Jag gillar den jätte mycket.Den är praktisk och simpelt snygg också.Allt på en gång.Det kan verkligen inte bli bättre.Den funkar i stortsätt till allt.Stranden ,stan ,landet. Ja var som helst helt enkelt!
Köp vecko revyn och få den med där :) Tidningen är bra och intressant och en fin väska.Det är toppen :)

Sweet Love!



Hästägaren

Nu har jag kommit hem från Jägers efter vår travhästs lopp.Vet fortfarande inte om den kom 2:a eller om den vann:) Men den går antagligen vidare till kval! Satt kvar och kollade på några lopp till innan vi gick upp till Hästägarföreningens rum och läktare för att äta en räkmacka! Det blev räkmacka till frukost för min del ,haha! Hann inte äta innan idag och sen skulle jag plötsligt iväg.Så frukost vid 18.00 är kanske inte det bästa.Dåligt av mig! Jajaj sen satte vi oss på läktaren för hästägare och kollade på några lopp till.Det gick ett ponny lopp.Det var bland det gulligaste jag sett.Föräldrarna och farmor & farfar spelade lite på hästarn också^^ Får höra med dom om dom vann något :)






mmm, räkmacka!

Sweet Love!

Jägers

Ska in till malmö nu till jägersro och kolla på vår travhäst som ska spring sitt första lopp.Inte speciellt intresserad men ja de blir nog kul! Hoppas att den går vidare :)

Sweet Love!

Städning

Vaknade vid halv två och gick upp och åt lite frukost.Hade lovat mamma att städa mitt rum idag.Vilket verkligen behövdes! Så nu har ja gjort en del av de och har massa kvar ,men ja orkar inte.Inte lätt att göra något tråkigt när man egentligen vill göra något annat. Det är väll bara att bita ihop nu och ta resten! Febern har iallafall släpt nu och ja hoppas jag är frisk snart. Nu måste jag börja städa igen!

Sweet Love!

Trött..

Vakande på gården idag igen.Lanet tog slut idag så efter att ha legat och dragit sig så städade vi efter allt.Vi blev klara vid 13.00 tiden med städning och diskning och allt.Tog mig hem för att duscha och byta kläder.Sen vid 16.00 bar det av till gården igen för ledarmöte.Juniorledare i år igen.Det ska bli kul! Mötet slutade vid halv sex så vi stod och snacka lite efteråt innan jag cyklade hem för att äta lite innan vi skulle ner till stranden för att spela kubb.Klockan 19 kom Richard hit för att ha följe till stranden.Spelade kubb och körde tjejer mot killar och vem vann såklart? Jo tjejerna ;D Det blev glass i glasskiosken efter de också och sen cyklade jag ,Suss ,Mikael och Richard för att hämta badkläder.Vi stack hem till Renen för att bada men kom på att det inte var en bra idé för min del.Har feber nu också.Så jag tittade på medan de andra badade.Efter badandet cyklade jag ,Suss ,Mikael ,Lotta och Richard bort vid Richards och Lotta&Suss hus.De andra stack och ja å Richard stod och snacka i en timme eller nåt innan jag cyklade hem.Nu ska jag sova ifatt all sömn jag missat på lanet.

Sweet Love!

Kräfskivan

I fredags hade Ronja kräftskiva hemma hos sig som jag nämnt tidigare. Det var jätte trevligt.Vi åt massa kräftor och snackade en hel del. Det gick inte så bra för min del att snacka eftersom jag tappade rösten allt mer och mer under kvällen. Så i försök till sång så försvan den nästan helt tillslut.Vi stod och dansa och sjöng till Abba! Riktigt rolig och härlig kväll.Tack så jätte mycket Ronja för allt! Här kommer lite bilder från kvällen :)


Så såg man alltså ut :)


Lotta


Söta Ronja












Jag & Lådan :)






Avslutar med den fetaste bilden!

Sweet Love!



Outfit

Nu är jag klar inför Kräfskivan och ska ta bussen om 45min! Kvällens outfit blev det här.Fler bilder kommer imorgon ifrån kvällen :)



Sweet Love!

Sjukling on tour!

Sitter på gården på Eriks dator och uppdaterar lite!Skit varmt idag och man svettas som bara den.Men varför klaga när det äntligen har blivit fint ute! Snart ska jag hem och duscha och göra mig iordning  inför ikväll.Blir nog den gråa långa tröjan jag köpte i veckan och ett par svarta skor ,men har inte riktigt bestämt än.Kommer bilder och upddateringar angående det sen när jag bestämt mig.Ut i solen med er och se till att bli bruna och fina!

Sweet Love!

Fredag

Vaknat till och från med halsont och hosta! Men jag överlever nog.Sålänge jag inte får feber så! Ikväll är det kräftskiva hos Ronja med massa folk.Det ska bli skit kul och jag lovar att inte sitta och klaga på min hals. Okej , iallafall försöka! Nu ska jag byta om och äta lite frukost.Sen cykla till ica och köpa glass. Lite bilder från igår kväll var utlovade så här kommer det.





Blöh

Är för trött för att uppdatera om kvällen nu så det får bli imorgon istället! Tror även jag är påväg att bli sjuk...usch inte nu..!
Gonatt!

Sweet Love!

Lund!

Vaknade vid 12 och upp och duscha och äta lite innan jag satte mig på bussen till lund för att träffa Ludvig.På vägen träffade jag Tess som jag inte sett sen skolan slutade! Det var trevligt! Jag och Ludvig gick till Coffee Point och fikade en stund.Det var längesen vi träffades sist så det var verkligen kul att ses igen! Nu får det verkligen inte gå lika lång tid till nästa gång. Sånt man alltid säger ,men nu ska det verkligen bli så! Mark my words dude ;) Vi tog en promenad genom stan och stötte på Ingrid och lill babbs? ,hennes pojkvän iallafall.Vi drog med oss dom och gick till stadsparken.När vi kommer dit hör jag mitt namn ropas.Det visade sig vara Toker,Simon och Emelie! Gud va glad jag blev.Dom har jag inte heller sett på hur länge som helst.Så vi satte oss med dom och snackade och hade det trevligt.Tokers hund var med, Hugo. Han var skit söt och väldigt snackig.Efter en stund kom My också och någon som hette Viktor.Så denna dagen har varit en väldigt bra dag och nu ska jag äta och sen till gården och träffa folk somm sitter och lanar! Blir uppdateringar inatt när ja kommer hem!

Sweet Love!











Partypeppen!

Kan det bli mer party party vecka?? Nej det kan det inte! Hittade denna länken hos Blondinbella och här är en massa gratis tv shower och filmer och liknande.Allt är kanske inte i bästa kvalitet men alltid en bra sida att ha! Så Klicka här .Ska träffa Ludvig  och det ska bli skoj.På fredag är de Kräftskiva (heter de verkligen så?) hemma hos Ronja och det ska bli kul kul. Sen på lördag är det strandfest i Lomma och alla är välkomna.Så dra dit alla du känner och ha riktigt roligt :) Information finns på facebook.Ja visste att det skulle bli en uppdatering till innan ja går och lägger mig! Men men nu säger jag gonatt och stänger av datorn.

Sweet Love!

Sandigt & Mysigt

Det blev stranden ikväll med folk.Cyklade till Johan och hämtade upp honom för att cykla ner till bryggan.Där träffade vi bland annat David och Lina.Sen kom det mer folk efter ett tag.Det blev mycket skratt och snack i ett par timmar innan vi bestämde oss för att lämna stranden.Vissa skulle hem och vissa hade lust att hitta på något mer.Klockan var ju trots allt bara 22! Så medan David skjutsade hem Marcus så cyklade några stycker med löv i fickorna hem till David och la löven i hans säng och cykla fort som bara den där ifrån.Förlåt David...men de va rätt kul ändå ;)  Dom var ju trots allt nyskördade ,haha! Internt förlåt. Jag ,Lina ,Albin ,Jennifer och johan som var kvar cyklade till vår gamla skola och satte oss på några bänkar utanför.Vi blev skit hungriga så tillslut så bor jag i närheten.Jag cyklade hem och gjorde en massa mackor och  tog med mig pepsi och salta pinnar.Skit mysigt var det och sen satt vi kvar en stund innan vi beslutade oss för att dra hem.Laddar upp lite bilder från kvällen och sen ska jag försöka sova ,men det kommer sluta med att jag somnar vid 4 ändå.Så det kanske kommer en uppdatering till ,vem vet:)












Picknik mitt i natten ,underbart!

Sweet Love!


Bloggfix & trädgårdsmys


Ungdom mot rasism

Gjort om min blogg idag.Lärt mig hur man ändrar med koder och sånt! Tack vare Lotta!Utan henne hade de inte gått kan jag ju säga ,haha. Lite komentarer på hur det blev skulle vara bra.Tips på ändringar är också välkomna! Har lite fler ideér om hur den ska bli så den är inte helt klar ännu. Jaja :) Har suttit ute i solen och myst med en pepsi.Jesus vad varmt det är ute! Jag som suttit inne ändå tills nu fick en liten chock när jag gick ut och insåg hur underbart väder det var ute.Tur att det blir stranden ikväll med lite folk så ja hinner njuta lite av det också.


Varenda gång jag tar en pepsi från mitt flak som inhandlades i tyskland så blir jag lika irriterad på att dom burkarna inte går att panta i sverige.Dom gör ju så mycket reklam om att man inte ska slänga burkarna utan gå och panta för en bättre miljö.Jag tycker det är jätte bra och är med domm till 100% ,men hur tänker dom egentligen här.Maskinerna spottar bara ut de utländska burkarna och dom slängs istället.Kan dom inte ta in burkarna och göra något åt det istället.För hur vanligt är det inte att dessa tyska burkar förekommer i sverige liksom! Tusentals åker ju över och handlar.Jag tycker dom ska komma på ett system så att vi slipper förstöra naturen!

Sweet Love!

Uppdatering

Bilder på det jag köpte igår!






Malmö mys med Lotta

Träffade Lotta på triangeln idag när hon hade slutat jobba.Började med en runda på H&M där jag hittade en massa att prova men slutade med att jag två plagg.Bilder på dom kommer imorgon när min kamera är fit for fight igen! Efter H&M blev det en runda sko letande.Vi blev sjukt besvikna eftersom vi inte hitta något vi tyckte om.Det blev en runda in på MQ och där hittade jag ett par grönmönstrade Björn Borg trosor som jag köpte.Vi lämnade triangeln i hopp om att hitta några skor på gå gatan, men stor besvikelse där också tyvärr.Så det blev bara en liten snabb rund in på Body shop där lotta handlade lite boddy butter och något annat som jag inte kommer ihåg vad det va.Sen satte vi oss på waynes coffee och tog en fika istället. Vi satt och diskuterade helgens stora händelse.. och Blondinbella! Vi kom fram till att Blondinbella är bra och vi gillar henne! Efter en stunds fikande så drog vi oss hem och åt och sen blev det en lite promenad till glasskiosken.Kvällen avslutades senare hemma hos Lotta  med Suss och Mikael.Tittade på en Walander film och sen cyklade jag hem.Utan skor och utan jacka var det rätt kallt vid lite över tolv.Man får skylla sig själv när man inte tänker riktigt! Nu ska jag sova ,så gonatt folk!




 

Sötaste Lotta!


Malmö ,jag är kär i staden!


Dagens outfit ,glömde ta bilden imorse så fick bli ikväll :)


Bästa ;)


Peace  & Love!






Your winter

Sister hazel - Your Winter

The grey ceiling on the earth
Well it's lasted for a while
Take my thoughts for what they're worth
I've been acting like a child In your opinion, and what is that?
It's just a different point of view
What else can I do?
I said I'm sorry, yeah I'm sorry. I said I'm sorry , but for?
If I hurt you then I hate myself
Don't want to hate myself, don't want to hurt you
Why do you chew your pain?
If you only know how much I love you, love you

I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven I will be here

The old picture on the shelf
Well it's been there for a while
A frozen image of ourselves
We are acting like a child Innocent and in a trance
A dance that lasted for a while
You read my eyes just like your diary,
oh remember, please remember
 Well, I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you, then I hate myself, don't wanna hurt you
Why do you chew your pain?
If you only knew how much I love you 

I won't be your winter
I won't be anyone's excuse to cry
We can be forgiven
I will be here



MovieNight

Träffade Jennifer och Lina för att ut och promenera en runda.Fick reda på att dom skulle på bio med resten av folket och jag hängde på såklart.Så snabbt hem och bytte om och hoppade på bussen.Visste först inte vilken film det var vi skulle se men blev väldigt glad när jag fick reda på att det var "Public enemy". Johnny Depp spelar huvudrollen.Kan det bli bättre? Jag gillade filmen.Lite för mycket pang-pang enligt mig, men jag tycker verkligen den är värd att se! Nu ska jag ligga i min säng och lyssna på musik från 70! Imorgon blir det shopping med lotta  i malmö :) Sko shopping är det som gäller.För länge sen jag köpte nya skor nu! Fler uppdateringar kommer imorgon, så titta in imorgon igen :) Avslutar inlägget med en låt som jag verkligen blivit kär i!

                                                               http://www.youtube.com/watch?v=-37F6MmAYD4

Peace!


Nödvändig shopping

Vaknade halv ett idag och gick upp och åt frukost.Hoppade sedan in i duschen och gjorde mig iordning för en tur på ikea och mataffären med mamma & pappa.Letade efter tvättkorgar på ikea men hittade ingen jag tyckte om.Så sen skulle vi till Ica maxi och handla lite mat och jo tro det eller ej! Men där hittade jag en väldigt fin tvättkorg! Inget ställe jag brukar köpa saker förutom mat så jag blev lite förvånad över mig själv.Jag köpte även en ny foundation eftersom min är istort sätt slut. Även ansiktsskrub och schampo inhandlades.


Sunsilk 22.90 Kr                                      Neutrogena 59.90 Kr


Maxfactor 155 Kr                                      Tvättkorg 199 Kr


Nu ska jag ta och äta lite och sen höra om det är någon som vill kolla på en mysig film med mig ikväll.

Peace!

Gratis är aldrig fel!



Klicka på bannern ovan och bli medlem och få en massa gratis saker!
Finns en massa presentkort i olika stora affärer!

Pride

Jesus vad jag är avundsjuk på alla som är på pride..Förlåt jag vet att jag är tjatig men nu när Christoffer (Starcube) ladda upp en video där ifrån så blev jag ännu mer pepp.Det verkar även som om ett litet "glam krig" har startat mellan Christoffer och Amir.Som Christoffer själv uttryckte ,"Amir kändes rätt oglammig när jag dök upp med min musik (kärra)."Eller ja vem vet.Vi får väll se hur det blir med de ,men Amirs homie, Alexandra (Kissie) lär ju tycka om att bråka lite.Det verkar ju vara något hon finner väldigt roande.Dock har ju Amir ingen chans mot Christoffer när de gäller att vara glamorös.Ingen slår väll Starcube ,the blond glamorouse party diva ;) Haha!

Pride nu tack! Men det blir inte förren nästa år och då jäklar ska de bli kul:) Kolla in videon som Christoffer ladda upp på Youtube och inse hur fruktansvärt kul dom verkar ha där nu!! 
http://www.youtube.com/watch?v=cswF_PxA1F0

Besök även:
metrobloggen.se/starcube
fridasuzanne.blogg.se


Love!


Rabarber

Nu ska kolla på en film och äta den goda rabarber pajen jag fick av min farmor idag.Hon är så söt!
Filmen heter "På slaget tolv" och går på kanal 5!

Peace!

Fabrics & Scissors



The uggly part of nice



Spenderat dagen i sängen framför en mysig film som jag inte sett på länge. Även kollat  igenom en del bilder på google och kommit fram till att Sarah Jessica Parkers karaktär Carrie  i "Sex and the city"  har väldigt udda kläder.Det hade jag dock kommit fram till tidigare men har  insett att jag verkligen gillar hennes stil.Den kan vara gräslig på ett glamoröst sätt som alla  ändå gillar.På något sätt så bär hon upp kläderna och gör dom till något enastående på sitt  egna lite halv fula vis.Det är väldigt få som har den gåvan och hon bör vara väldigt glad som har den!





Relaxing time

Nu ska jag kolla på Rachel Zoe projekt och ta det lugnt resten av kvällen eftersom att jag inte mådde så bra inatt.Dumt att festa för mycket.. Jaja man har sig själv att skylla! Ni som inte har sett Rachel zoe projekt eller inte vet vem hon är så är hon en av de duktigaste stylisterna som existerar.Jag gillar hennes sätt att skapa olika stilar.Hennes stil är modet just nu blandat med egen inspiration.Precis så det ska vara! 




Truth & Beauty

Beauty comes from inside.Hur många har sagt de uttrycket och verkligen menat de?
För mig är det nästan en självklarhet.Jag vill att fler ska känna så också.Det skulle göra världen till en bättre plats.Utsidan har blivit en för stor del.För ju trevligare och bra person någon är desto snyggare eller sötare blir den.Iallafall i mina ögon.En vän ska vara någon som man verkligen trivs med och man har mycket gemensamt med. Det är självklart, eller hur? Är det verkligen det.Var kommer annars populäritet i från? Storlek.färg.kläder.religion.Vad spelar det för roll och varför bryr sig vissa så mycket om det?


Peace!





Partypeppen!

Igår var det fest hos filip.Innan dess förfestade några stycken hemma hos Lina.Vi lagade mat och gjorde riktigt goda drinkar! Sen vid sju tiden gick vi till Filip och började festa med resten av folket! Efter många timmars festande där följde Axel mig hem till Lina.(Tack så mkt Axel!) Var hos henne typ vid 2.Jag ,Malin,Erika och Jennifer sov hemma hos Lina.Det blev en massa tjejsnacka om kvällen fram tills 3 då alla va skit trötta.

Vaknade upp vid 11 till ett mysigt dukat bord i trädgården och nybakade scones! Underbart Malin!
Sen samlade vi ihop våra saker och stack hem. Har sovit några timmar sen jag kom hem och nu är jag pigg och mår hyffsat bra igen!
Tack för allt!


Godaste drinken!


Malins fint dukade bord!


Jordgubbar hade hon fixat också :)

RSS 2.0