Konst och sånt

Målat en lite tavla nu. Alltid lika mysigt att måla så här på kvällen. Komma bort från tv, dator och omvärlden en liten stund! Snart dags att lägga sig så man orkar imorgon. Men en liten stund till ska man väll orka!


Tavlan jag målade ikväll :)

Peace & Love!

Härlig dag

Haj på er! Hoppas ni haft en fin dag. Jag har mått skit dåligt hela dagen och haft en dryg natt med lite sömn. Men så är det ibland. Dock har jag haft en skit trevlig dag med Erika. Vi åkte hem till henne och jobbade med projektarbetet. Kollade citat och bilder och det här kommer bli riktigt bra känner jag! Vi fixade även en blogg till henne. Ska fixa en fin header och liknande imorgon :) Kommer länka hennes blogg när den är klar imorgon! Nu ska jag måla lite och sen fixa och trixa med Erikas bild som hon ska ha på sin blogg :) Ha dee sålänge!

Peace & Love!

Segaste dagen

Haft den segaste dagen på länge. Varit och handlat choklad och chillat hemma hos Jacob med honom och Christoffer. Spelade ett skit kul spel (om man mentalt är 6år..). Man hade 7 mulvadar var och så skulle man gräva sig ner till guld spaden. Hahah det var helt underbart! Nu mår jag lite sämre igen. Min förkylning har hunnit ifatt mig. Ska chilla resten av kvällen med Christoffer och hans tomma hus som han flyttar ifrån imorgon. Sista natten med gänget! Måste sticka iväg nu, men vi hörs imorgon. Då är det också en fullproppad dag så det har varit skönt med två lugna dagar nu :) Puss på er och sov så gott :)

Peace & Love!

Inte riktigt

Hej :) Idag så mår jag bättre. Kanske inte riktigt så frisk som jag hoppades på, men klart bättre! Skönt att sova ut ordentligt nu innan det är dags för skola igen.. Två veckors lov hade varit perfekt känner jag. Men man ska inte klaga! Ska snart iväg till Christoffer, men först så ska jag damsuga och bädda rent. Nu måste jag sätta igång.

Peace & Love!

Precis vad som behövdes

Hej alla vakna och glada :) Har precis kommit hem från en sjukt skön kväll. Teater impron var skit kul och något jag verkligen kan rekomendera er att gå på. Nästa är den 26/3 på månteatern. Gå dit! En skön kväll med en massa skratt hela vägen. Kan man begära mer? Jag känner mig lite friskare nu av allt skratt också. Så imorgon så vill jag vakna frisk som en nötkärna :) Nu ska jag sova! Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag och att den fortsätter så!

Peace & Love!

Here I come!

Varför är det alltid lika stressigt?
Här kommer bilden jag utlovade:)


Skit dålig bild, ja vet. Hann inte ta en bättre :)

Peace & Love!

Teater ikväll

Vilat upp mig till max nu så kommer inte sova på flera, flera timmar! Känner mig även lite friskare iaf. Nu ska jag stoppa i mig lite värktabletter och ta en dusch innan jag ska iväg. Det börjar klockan 7. Hinner kanske till och med lägga upp en outfit-bild. Vi får se! Nu måste jag hoppa in i duschen :)

Peace & Love!

Sjuk...igen

Hey! Gårdagen var fullproppad så jag hann inte skriva mer sen. Efter buffén så drog jag och Christoffer in till centrum och gick runt och väntade på Alexander. Tog en sväng inom myrorna men hittade inget kul. Blev sjuk under dagen igår så träffade Erika över en fika bara och snackade om vårt projektarbete. Drack min nya favorit på Espresso House. Det gröna istet helt osötat. Sååå gott! Stack till Alex lägenhet igen och hämtade upp Christoffer. Tog bussen till värnhem och handlade mat till kvällen. Fläskfilé inlindad i bacon och mozarella och till det pasta och champinionsås. Fan va gott det va. Blev en sen middag eftersom vi rensade ut hela huset. Christoffer flyttar snart till malmö. Bara några dagar kvar :)

Idag ska jag bli så frisk jag kan så man slipper sitta hemma hela kvällen och sega. Kanske även blir malmö ikväll med vin och melodifestivalen. Sjukt sugen, men även skit sugen på teater impro på Månteatern. Får se om det ens blir något av det. Nu ska jag få i mig lite mat och titta ett avsnitt vänner. (Snart klar med alla säsonger...) Får börja titta på en annan serie från början igen haha. Puss på er!

Peace & Love!

Dags för mat!

Nu sticker vi till thai buffén och äter en jävla massa!

Puss på er!

Fredag

Godmorgon Malmö! Vaknade för nån timme sen och sitter i Alex lägenhet och chillar. Han är iväg och lunchar med sin bror så jag och Christoffer underhåller oss själva i lägenheten med tv-spel. Om ett tag ska vi också äta lunch. Det blir kanske thai buffé eller något annat gott :) Sen ska jag fika med Erika och jobba med projekt arbetet. Ska bli riktigt kul :) Ha en bra dag allihopa!

Btw, det blev ingen konsert igår. Istället stannade vi hemma och kollade på Big Brother:)

Peace & Love!

Malmö

Hej! Sitter i Alexanders lägenhet med honom och Christoffer. Tog en runda inom Mc Donalds påväg hit. De har spelat in sitt radioprogram nu så var ju tvugna att fira! Ikväll spelar Melody Clubb gratis på Babel tydligen så det kanske blir till att dra dit sen. Vi får se.

Varit och klippt mig nu och det blev riktigt bra. Klippte bara topparna, men nu känns det helt fräscht! Massa silke i håret så det är riktigt lent! Ett tipps är att gå till Peter Klippare i Lomma och klippa sig. Klippte mig hos Gabriella. Så gå dit för det var super :)

Peace & Love!

Sooool :)

Haj på er! Hoppas allt är bra med er idag. Med mig är det toppen. Känns så bra att vara uppe i lagom tid trots att det är lov så man inte sover bort alla soliga lovdagar! Beter mig som en medelålderskvinna, men vad ska man göra haha. Igår blev det inga fler inlägg. Åkte till malmö direkt efter körskolan och tog mig hem till Alexander för att träffa honom och Christoffer. Gick till kronprinsen och åt pizza. Sen körde jag hem mamma och Christoffer. Jag och Christoffer gick till cykelhandlaren och försökte fixa min cykel, men han lyckades inte... Får cykla i 1ans växel ett tag nu tydligen. Kul! Stack till netto och handlade mat. Resten av kvällen spenderades genom att äta mat och städa och plocka ner saker i huset. Soft dag :)

Idag så ska jag bara ta det lugnt. Ska inte iväg försen fem så jag ska bara chilla här hemma. Kanske ta en liten promenad i det fina vädret. Måste komma fram till hur jag ska klippa mitt hår ikväll. Det är lika svårt varje gång. Jag kommer nog på något. Ska måla en tavla tänkte jag också. Gå nu ut allihopa och njut av det fina vädret :)

Peace & Love!

Godmorgon

Hej! Precis gått upp och hunnit äta lite. Ska snart ta bussen till lund för att ha körlektion. Bussen går om en 15min så jag hinner inte skriva mer nu, men vi hörs senare :)

Peace & Love!

Lycka

Just nu vill jag bara springa och säga att jag ångrar allt jag sagt och bara slippa det svåra. Men jag vet så väl att det kommer bli mycket bättre och att detta är det bästa beslut som någonsin tagits. För stunden käns det alltid skit jobbigt och man vill bara ta tillbaka allt och ha det som det var, men att vara stark är det viktigaste. Speciellt när man vet att något bra kommer ut av det och att man egentligen inte förlorar något. Utan bara en lite förändring. Den förändringen är alltid det jobbigaste, men när man kommer över det så blir det nya så mycket bättre. Och i det här fallet vet jag att det kommer bli så. Jag är otroligt lycklig och har haft sån tur som har så mycket fint i mitt liv som jag faktiskt har. Ska försöka påminna mig själv om det varje dag. Framförallt tills det tar bort det jobbiga som finns här just nu. Jag har blivit inspirerad att älska mig själv och livet och det hoppas jag att fler kan bli! Puss på er


Hitta små saker i livet som gör en glad och fantastiskt lycklig. För det är de små sakerna som förgyller vardagen!

Peace & Love!

 


Äntligen en lugn stund!

Hellu! Idag har det varit full rulle hela dagen. Gick upp tidigt för att åka till skolan och göra ett prov jag missat. Tillbaka till lilla Bjärred igen och hämtade ut min cykel som skulle vara klar idag. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom det endast går att cykla i 1:ans växel nu... Blev skit irriterad och hoppades att det skulle lösa sig på vägen till Christoffer, men nej. Glömde bort det en stund och umgicks med honom och macke ett litet tag. Jag och Christoffer gjorde riktigt goda mackor med stekt falukorv och majonäs och några med mackrill och majonäs. Min nya favorit! Sen så cyklade jag snabbt hem i panik för att hämta träningskläderna. Cykeln hade inte blivit bättre och jag blev skit irriterad på den att ja övervägde att sparka på den, men de gjorde jag inte! Varför ska det alltid ringa när man är som mest upptagen? Det lyckades ringa hela tiden när jag var jätte stressad till bussen. Ville verkligen hinna med bussen utanför så jag slapp ta cykeln till centrum... Det gjorde jag också!

Mysig fika i lund med vänner. Vågade mig på att prova en iste på Espresso House igen efter förra gången då den va riktigt äcklig! Men denna var faktiskt riktigt god, helt osötad och allt. Grönt te va de. Smet även ner en lite blåbärs cupcake :) Träning efter det och nu choklad!


Dålig bild I know, men såhär såg man ut idag (:
Peace & Love!

Tar tag i livet

Ska snart sticka iväg till Christoffer så kommer säga gonatt redan nu. Kommer antagligen inte orka skriva sen så det får bli nu. Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon :)

Peace & Love!

Bortskämd

Haj! Nu är jag riktigt trött. Har varit ute och kört en runda med mamma och pluggat judendom hela kvällen. Blööh nu känner jag för att krypa upp framför tvn och mysa, men så blir det inte ikväll. Är lite bortskämd med att alltid kunna göra det så får stå ut. Japp, allt känns som förut men lite bättre kanske. Det är väll helt enkelt en sån dag idag...också, haha! Ska försöka få in lite mer judendom i hjärnan nu så jag slipper sitta med det hela kvällen. Kommer väll antagligen tillbaks och säger godnatt så säger inte hejdå än :)

Peace & Love!

Känsla

Hej! Idag är en båda bra och dålig dag. Börjar med det bra tänkte jag. Har haft körlektion och körde motorväg för första gången och det gick skit  bra. Kändes riktigt bra och är sjukt nöjd med mig själv. Åkte hem och cyklade bort med min cykel till cykelhandlarn så han kan laga mitt stöd som är helt åt h*lvete, haha. Så några bra saker har jag gjort idag iaf. Skönt med sovmorgon så man äntligen fick sova ut. Det behövdes!

Det dåliga är väll att jag inte mår så bra idag. Har en konstig känsla i hela kroppen och ja vet mycket väl vad den beror på. När någon man tycker om förändras och drar sig sakta bort från en. Man märker det inte alltid utan det ligger bara där som en känsla och det får en att vilja kräkas. Det är sjukt vad man kan falla långt ner pågrund av någon. Det är för svårt och jobbigt, och jag vill inte skjutas bort.

Nu måste jag plugga för imorgon har jag prov eftersom jag missade lektionen i fredags. Ha en bra dag så hörs vi senare!


Peace & Love!

Nämen!

Hellu, nu har jag varit iväg med mamma och pappa en sväng. Mysig lunch på ett ställe långt ute på landet. Supermysigt place var det verkligen! Jag kommer inte ihåg vad det heter nu bara för det, men det ligger vid tekomatorp har jag för mig. Jag ska kolla upp det och berätta för er senare :)

Man tänker på så mycket annat när man ska plugga. Satt och tänkte på hur man tänker sig hur en människa pratar. Tycker det är jätte kul. Var med om det nu i veckan. De flesta vet vem Kenza är, bloggerskan. Såg en video blogg med henne och blev sjukt chockad. Hade förväntat mig en typisk tjejig röst, men där hade jag fel. Så roligt att man kan inbilla sig så och sen vara så säker på att det är så. Som när man hör någon på radio och sen ser personen i verkligheten så är det oftast inte alls som man föreställt sig personen. Spännande tanke!


Här är det mysiga cafét och butiken vi åt lunch på :)

Peace & Love!

Bakfylle ångest

Hej på er! Någon mer än jag som gick lite för hårt ut igår och var ambitiös med spriten? Haha hade en riktigt trevlig kväll iaf och det är värt baksmällan och ångesten idag. Christoffer skulle upp och städa så klockan ringde kl08.00. Inte så skönt när man gick och la sig vid 3. Ja har iaf inte sovit bort hela dagen och det är ju bra. Nu sitter jag och dricker en massa vatten och äter salta pinnar. Måste plugga mer judendom idag och dessvärre städa. Så skönt att inte behöva lägga sig tidigt och gå upp alldeles för tidigt för att ta bussen i kylan nästa vecka. Har en ganska fullproppad vecka framför mig, men jag är ledig och bestämmer helt själv. Sååå skööönt :) Eftersom de senaste helgerna bestått av tidig uppgång varje dag typ så ska det bli så j*vla nice att sova ut ordentligt imorgon. Gör det ni också, och ni som jobbar eller går i skolan, ni ser till att sova många timmar. Sova är så underbart och ändå gör jag det så lite!

Skulle ladda upp en bild som beskriver kvällen perfekt, men min kamera strejkar.. Jaja nu får ja va klar med att blogg. Tror aldrig det tagit så lång tid någon gång att skriva ett inlägg, haha!

Peace & Love!

My new style

Fixat utklädnaden till ikväll nu! Såhär kommer man se ut. Blir det inte perfekt?
Tycker ändå det ser trovärdigt ut :)


Peace & Love!

Känner mig smått nerslagen

Hej! Igårkväll var precis som jag förväntat mig. Helt fantastisk. Jag råder er att gå och se "ID" som föreställningen heter. Den är sjukt rolig och får en att verkligen tänka till om livet. Klicka här så kan ni läsa mer. Blev sen hemfärd där ifrån eftersom det var så trevligt där. Synd att det är slut nu. Hade gärna gått dit varje onsdag och hjälpt till. Men så är det, vissa saker avslutas tyvärr alldeles för tidigt. Jag har lärt mig otroligt mycket av det så det är ingen förlust precis. Man ska sluta när det är som bäst, haha! Tog några bilder igår, men de blev inte så bra. Lägger upp nån ändå :)

Idag så ska det pluggas judendom. Måste även hitta något jag kan ha på mig ikväll. Inte lätt att hitta kläder och en gravidmage att festa i. Riktigt kul idé mina vänner fick med att vi ska vara livets gång ikväll på maskeradfesten. Och såklart så väljer jag att vara gravid. Lycka till att hitt något bra! Hahah nej men det löser sig. Någon som har något bra tips så är det jätte välkommet :)



Peace & Love!

Nu kör vi..igen

Dagen har varit otroligt energifattig. Började dagen med tandläkaren och bedövning som höll i sig i 4timmar.. Försökte äta lunch vilket inte gick särskilt bra, men det gick! Blev kaffe på det för att få upp energin och hela eftermiddagen har varit överspeedad. Helt underbart! Snart är det dags att ta sig in till lund igen. Idag är de premiär och premiärfesten ju. Ska bli riktigt kul. Får se om det blir fest i lund sen efter också. En helt fantastisk kväll väntar och jag kan inte bärga mig. Nu ska jag chilla ner koffein ruset lite innan jag sticker iväg. Kanske äta något smått också. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer ha! Puss på er!


Orkar inte fota vad jag har på mig så här kommer lite. Leggingsen i bakgrunden blir det ikväll med linne och stickad grå tröja över :)

Peace & Love!

Ny människa

Wooh känner mig som en ny människa! Duschat och klätt på mig, visste inte att de kunde gör så mycket. Mår helt okej nu och ska ta mig till Christoffer för att sova där. Vi hörs imorgon kväll. Händer så mycket imorgon att jag antagligen inte kommer ha tid försen då att skriva. Så ni får ha en toppen dag :)

Btw ja hittade Ballerina Kladdkaka i kylen och mitt sötsug är nu stabilt ^^

Peace & Love!

Lite bättre

Hej! Nu är jag tillbaka lite piggare och lite friskare. Känns iaf som det. Usch man blir så seg av att bara ligga i sängen hela dagen och glo på tv. Så fort man mår bättre så blir man jätte pigg och vill hitta på en massa saker. Har lust att kränga skit mycket choklad och bara chilla med mysigt folk. Tror inte att min mage skulle bli gladare av det precis.. Men jag är i starkt behov av något sött! Får gå ner i skafferiet och se om jag hittar något. Brukar aldrig finnas något man är sugen på. Har Ben & Jerrys i frysen, men har ätit upp kakdegen så de e bara lite glass kvar. Hahah jaja, får väll se vad jag hittar.

Jag tänkte lägga upp en somrig bild till bara för att demonstrera mot det kalla och tråkiga vädret ute. Det får en på lite bättre humör och man får upp hoppet om att det faktiskt kommer bli sommar överhuvudtaget iår haha :)


Älskar denna bilden på Annas fötter som jag tog i Lund :)

Peace & Love!

Tack för den..

Hej på er! Inatt så var det ingen trevlig natt. Mådde illa och hade ont i magen och vaknade till och från. Känns bättre nu men mår dåligt så fort jag äter något. Får försöka tvinga i mig lite mat så jag inte försvinner. Så idag händer det inte mycket. Ska bara vila och plugga lite. Imorgon händer det en massa så det gäller att må bra tills dess! Börjar dagen med att laga en tand...kul.. sen så blir det 3,5timmes musikal rep och efter det så har Månteatern premiär på sin föreställning som vi har hjälpt dem med (vi har suttit med under rep och gett kritik). Efter premiären så är det premiärsfest för hela slanten med skaldjursbuffé! Man tackar inte nej! Så istället för att ligga här och tycka synd om mig själv så ska jag se fram emot morgondagen istället :) Nu ska jag vila lite!

Peace & Love!

:)

Nu är jag helt slut efter träning och ett massa pluggande! Känns alltid mycket bättre när man har åstadkommit något under dagen och inte bara segat sig igenom den. Även om det är mycket skönare i stunden. Kan inte allt riktigt än, men som tur är så har jag en håla imorgon på 5timmar. För en gång skull är den nödvändig! Väldigt tacksam för den just nu eftersom jag tänkte fel med dagarna och datumen. Tänkte att det var den 16 på torsdag och inte imorgon. Så därför blev det lite brottom med pluggandet helt plötsligt. Tur det löser sig iaf. Nu ska jag kolla ett avsnitt vänner. Sov så gott allihopa, så hörs vi imorgon :)


Redo för träning :)

Peace & Love!

Glädje dag

Hej! Nu är jag hemma igen och ska snart iväg till träningen. Skönt med en dag med bara 2 lektioner. Kunde dock skippat den ena. Aldrig varit med om en lärare som skapat så mycket ångest hos en. Som istället för att peppa elever och göra det bästa för att man ska lyckas, trycker ner och får en att känna sig dålig. Det är inte okej. Men vad ska man göra. Får väll stå ut, det är ju inte speciellt mycket kvar av gymnasiet nu. Förutom den lektionen så har dagen varit jätte bra hittills. Har mått skit bra och fått reda på saker som jag blivit riktigt glad för. Blev allramest glad för Christoffers skull. Mer säger jag inte nu :) Nu måste jag byta om! Ha de bra :)

Peace & Love!

15/2 Feb


Hej! Sitter i skolan nu och har religion. Riktigt nöjd med gårdagen. Köpte kladdkaka och Fazer chokland med marianne smak till mig och Christoffer. Rev choklad och blandade i det i grädde och hade det till kakan. Riktigt mysig kväll hade vi! Idag är det allvar igen med skola, träning och plugg. Inte riktigt lika mysigt kanske, men nån måtta får det va! Vi hörs senare :)


Riktigt gott choklad! Prova att blandade i grädde också som vi gjorde!

Peace & Love!

Saint Valentin

Hej! Idag är det alla hjärtans dag, och jag hoppas att ni har visat för era nära och kära att ni tycker om dom:) Annars så är det dags att sätta igång nu.

Min början av dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Vaknade inatt och mådde riktigt dåligt och låg och vred mig i 2timmar. Så jag orkade inte upp till lektionen idag. Typiskt var också att jag hade kör lektion som jag missade... Kände mig ganska värdelös, men vad ska man göra. Gick upp och cyklade hem för att plugga. Har två prov denna veckan så det gäller att ligga i med pluggandet! Christoffer tipsade om att tända ljus så nu har gjort det och lyssnar på musiken från "Amelie från Montmartre". En av mina favorit filmer! Så det har gått väldigt bra att plugga. Måste hitta de små knepen för att göra de roligare. Fast de jag pluggar är jag väldigt intresserad av ändå så det går som en dans det här för en gång skull :D Nu får jag ta och fortsätta!


Såhär ser de ut när jag pluggar :)

Peace & Love!

Sjukt ointressant dag

En helt otroligt ointressant dag har jag haft idag, och det var jävligt skönt. Men som vanligt när jag har sånna dagar så vill jag alltid hitta på en massa roliga saker på kvällen och natten istället. Det är dumt när man ska upp tidigt imorgon, men jag har bara en lektion så det är nog lugnt. Gäller bara att komma upp sen är allt klart, haha. Nu ikväll har jag varit på gården och bakat muffins och kladdkaka. Goda muffins blev det. Två sorter, en med choklad och en med blåbär. Kladdkakan blev typ svart och smakad inte så gott haha. Om en liten stund ska jag iväg och möta Christoffer på centrum och sen åka hem till Jacob och äta kladdkaka, igen.. Förhoppningsvis är den godare och det är jag ganska säker på att den är.

Imorgon är det all hjärtans dag, så se till att visa extra, extra mycket för när och kär hur mycket de betyder för er. Tycker egentligen inte om dagen för man borde visa det mer varje dag istället:) Men man har tyvärr lätt för att glömma bort det i den stressiga vardagen. Gör något mysigt, säg jag älskar dig och sprid kärlek. Alla dessa matriella grejerna visar inte det. Visa de, köp inte det :) Puss på er så hörs vi imorgon, så ska jag smygberätta lite om vad jag ska göra för Christoffer imorgon :) Sålänge ingen skvallarar haha ;)

Peace & Love!

Hår labil

Pluggandet rullar framåt, dags för en paus tycker jag. Sitter och funderar på om man ska vara blond eller mårkhårig, typ kastanj? Men det är så svårt för jag ändrar mig hela tiden. Ena stunden vill man vara superblond andra mörkaste brun och sen ibland mittimellan. Känns du dumt att hålla på och färga det hela tiden eftersom jag precis fått tillbaka mitt hår från döden. Färgade sönder det när jag var mellan 13-17. Och såklart så tog jag inte bra hand om det heller utan det var tupering, hårspray och inte så mycket inpackning precis. Förbättrat mig på den fronten så de skadar ju inte lika mycket längre. Men ja de ser ut som att hårfärgen kommer behållas än så länge. Man vill ju trots allt ofta vara blond på sommaren. Ser så fräscht ut :)

Här kommer två bilder med de olika hårfärgerna. Vilken är bäst?

 

Peace & Love!


Louisiana

Igår blev det inga inlägg alls. Gick upp jätte tidigt för att åka till Danmark. En liten tripp till Louisiana med mamma&Pappa och farmor&farfar. Just nu är det Piccaso som ställs ut. Jag hade förväntat mig att den skulle vara bra, men inte så bra som den va. Många tavlor ja hade kunnat tänka mig att ta med mig hem och sätta upp i vardagsrummet. Blev kär i en tavla med orange bakgrund och tänkte köpa den som plansch, men den fanns inte så det blev inte så. Kom hem vid fem tiden och beställde pizza. Sen bar det av till Christoffer för att ta det lugnt och mysa resten av kvällen.

Idag har jag varit både produktiv och nyttig. Gick upp vid 12 och en kvart senare var vi påväg på cykeln. Dumpade av Christoffer vid bussen och cyklade hem. Nu till det nyttiga, åt ett grovt jätte gott bröd med leverpastej. Brukar inte vara min grej med varken frukost eller grovt bröd. Så det gjorde att jag fick en bra start på dagen. Vidare till det produktiva, jag har städat en massa och pluggat Miljökunskap. Känner mig otroligt duktig och nöjd med mig själv idag :) Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och sen blir det kanske en film. Ha det fint!


Ge mig sommar och värme nu tack!

Peace & Love!

Nu kör vi kollektivt

Efter middagen var perfa med bad och lek. Hann inte mer än hem tills jag begav mig till malmö med några polare. Sitter nu i Alexanders lägenhet med dem och ska spendera natten här var det tänkt. Vi skämtade om påvägen hit att vi skulle leva som ett kollektiv inatt. Fyra pers i en etta, jag säger inte mer..haha. Imorgon är det inte skola försen 12.20 vilket är skit skönt. Behöver man inte oroa sig för att sova lite :) Nu ska jag gå tillbaka och umgås med de andra och inte ta över Alex dator längre. Ha det bra :)


Langar en bild från den gamla brunetta tiden

Peace & Love!

10/2

Hallu! Sitter i skolan på ännu en dryg samhällslektion. I eftermiddag blir det kul iaf. Uppspel av Sultens Of swing med min ensambel och efter det så ska jag till högervall och bada med mina små scouter, haha. Får se hur de går, men det ska nog gå bra. Tur de har föräldrar med sig.. Nu ska jag bara försöka få tag i en tia också :) Ha de bra!

Peace & Love!

Nu va det slut

Nu finns det absolut ingen energi kvar i min kropp. Ska snart iväg hem till Christoffer och ta det lugnt resten av kvällen. Skönt att börja 12.20 varje torsdag så man inte behöver lägga sig tidigt för att orka. Det blir inte fler uppdateringar ikväll. Ha de bra så hörs vi imorgon :)

Peace & Love!

Trotsar kroppen

Känner mig otroligt duktig som just nu sitter i skolan på min lektion. Trotsar mitt dåliga humör och mn dåliga hälsa! Nu kan man gå hem med gott samvete och göra något kul ikväll. Nu är pausen över och det är dags att fortsätta lyssna på lektionen :) Hörs sen!

Peace & Love!

Hemliga recept

Jag har alltid velat ha ett hemligt recept. Sånt som de alltid har i filmer. Ett recept som ärvts vidare i generationer. Idag när jag lagade mat så blev jag imponerad av mig själv och mina skills i köket. Gjorde världens godaste pytt i panna. Så nu har jag bestämt mig för att det ska bli mitt hemliga recept:) Det gjorde mig på lite bättre humör iaf. Jag vet inte vad det är, men någon eller något vill inte att jag ska ha några bra dagar denna veckan. I tre dagar i rad nu så har allt gått emot mig och jag har varit på dåligt humör. Toppen på allt så känns det som jag ska spy hela tiden och har gjort det sen igår. Nu är det åtminstone fantastiskt väder ute så jag hoppas på att det kan pigga upp mig lite. Får se hur det blir med min lektion i eftermiddag. Mår ganska dåligt just nu så får se om jag orkar ta mig in. Annars får det bli plugg till provet här hemma istället :) Hoppas att er vecka varit bra hittills och inte alls som min, haha!

Peace & Love!

hmm

Dagen har gått emot mig, och då menar jag bokstavligen gått emot mig. Bara på dom 5m från skohyllan till omklädningsrumet på friskis&svettis så gick två personer in i mig. Det har hänt på flera ställen hela dagen. Helt otroligt! Jag slapp iaf det under träningen. Då klarade jag mig fint. Resten av kvällen har spenderats framför datorn med lite vänner avsnitt. Nu är det dags att sova. Gonatt :)

Peace & Love!

Sallad!

Dagens lunch var tänkt att det skulle bli Axa great. som är gröt to go! Men det hade inte hunnit komma in än här i lund så det blev sallad på Green castle istället. Lunch för 35kr och riktigt gott. Dit borde ni gå om ni vill ha något enkelt, gott och billigt! DU gör din sallad själv och det finns mycket att välja på. Om man är sugen på något lätt till lunch eller behöver en snabb frukost som man kan ta med så är AXAs gröt bra. Har inte smakat den än, men den verkar god. Finns tre olika smaker:) KLICKA HÄR för att läsa mer om gröten!



Peace & Love!

Nighty night

Efter en misslyckad början på dagen så visade den sig vara helt okej. Burger King var trevligt, dock gjorde jag ett äckligt val av mat. Jag provar aldrig nya hamburgare utan kör på säkra kort som man gjort i år efter år. Idag tänkte jag att det var dags för en förändring och provade en ny hamburgare. Tyvärr så var den inte alls god och ett totalt misslyckande. Så kan det gå, typiskt att det blev så när man väl tar sig i kragen och vågar, haha! Så ett tips är att inte äta "Tendergrill chicken". Direkt till kören efter maten. Alltid lika skönt att sjunga proppmätt..eller hur var det nu igen? Det var iaf kul och sen drog jag och Lotta hem till henne för lite snack. Och nu är jag hemma och har precis duschat. Imorgon blir förhoppningsvis en bra dag med lite mindre försovningar! Hoppas er dag varit fin och att ni mår bra :)




Peace & Love!

Det händer inte ofta

Tydligen blir det Burger King till kvällsmat. Man tackar inte nej inte! Det händer inte ofta att förslaget kommer från mamma heller så då får man passa på. Så snart bär det av till BK :) Vaccineringen gick förövrigt bra och jag lever fortfarande. Kändes bättre än vanligt och var mindre farligt :D

Peace & Love!

meen

Jag hatar när man stänger av väckarklockan i sömnen och försover sig. Det hände imorse och jag vaknade kl 10. Min enda lektion började 8.20 och jag missade den vilket kändes sjukt onödigt. Just idag så skulle jag sitta på möte mellan 10-12 men de sket ju sig. Jaja, nu sitter jag och plockar ut cookie dough ur min ben & jerrys. Kommer bli sjukt besviken när jag ska äta av den nästa gång när ja inser att ja åt upp alla sist haha. Om två timmar så ska jag vaccinera mig mot hepatit, tredje sprutan nu. Aldrig direkt varit rädd för sprutor, men alltid varje gång man väl sitter där precis innan dom ska sticka så går tusen tankar genom huvudet. Tankar om hur kan ska komma undan, hur man ska springa ut så snabbt som möjligt. Så får väll se hur många sånna tankar som dyker upp idag, haha. Nu ska jag göra något vettigt innan det är dags att sticka. Ingen aning om vad de vettiga skulle kunna va, men får väll hitta på något :) Ha en bra dag!



Peace & Love!

Gårdagen

Som jag skrev lite kort igår så var jag i lund och lunchade med lite kompisar. PÅ eftermiddagen hade jag en lektion och sen mötte jag upp dem igen och tog bussen hem. Jag och Lotta lagade thaigryta som blev riktigt god. Efter det kom Hedda och vi hade te mysl resten av kvällen. Igår var en helt perfekt dag med massa trevligt folk. Nu sitter jag i skolan och borde lyssna på min samhällslektion så det ska jag göra nu! Ha de bra! Vi hörs senare :)


Lottas och min kvällsmat :)



peace & Love!

Nu har det gått alldeles för långt

Haft en underbar dag med teater, fika med trevliga vänner och middag med Lotta och sen te mys! Kom hem precis och satte mig framför datorn. Går in på Kissies blogg (som jag dessvärre inte kan låta bli...) och läser ett av hennes inlägg. Alexandra går ofta över gränsen och är en gräslig förebild med bantning och överdrev utséendefixering, men idag tog hon steget längre. Hon skrev att hon spytt efter att ha ätit en sallad och sen istället drack vin. Visst kan hon skriva om sin idiotiska bantning som hon verkligen inte behöver, men att skriva att hon spyr är fan inte okej. Tyvärr finns de alldeles för många tjejer som ser upp till henne och härmar det hon gör. Nu när hon skriver att hon spyr upp mat så uppmuntrar hon bullemi hos unga tjejer. För det mesta läser jag allt hon skriver för att få skratta lite dagligen, men nu blev jag fan förbannad. Jag brukar inte bry mig om att lägga ner energi på att bli arg på hennes inlägg, men det här tog priset. Hoppas att unga tjejer lär sig att älska sig själv för de dom är och inte för något annat eller någon annans skull. Det är svårt att älska sig själv när man är i framför allt puberteten och hittar ofta någon att se upp till. Och när Alexandra berättar om det som är en stor förebild för många (tyvärr) så vet jag inte hur det ska sluta. Leva sunt, träna och unna sig goda saker i livet är det bästa. Jag hoppas verkligen att det inte är någon som hänger på kissies idioti. Men tyvärr så lär det bli så... Älska dig själv och älska folk runt omkring dig så blir allt bra :)


Det här är väll inte snyggt? Det tycker inte jag iaf! Tjejer ska ha former :)

Peace & Love!

RSS 2.0