Solity

Nu sticker jag till Malmö och kollar på Solity när dom spelar på Bodoni! Kom dit! Det börjar 21 :) Ska träffa Tess och Erika och sen jävlar blire konsert peppen ;)

lostfashion












Pics



I´m lost in my confusion.The footsteps i´ve marked out to follow are gone.I can´t find the way right now.

Fotoshoot











Men nej..

Idag blev det sängen! Eftersom hostan har försökt äta upp mig inatt och idag..Blev lite bättre efter lunch så åkte till center syd med pappa och inhandlade lite träningskläder. Vi va på bauhaus och köpte en infravärmare till uterummet så nu kommer man kunna sitta där massor! Jag hittade ett mini kylskåp som såg ut som ett ägg och va skit coolt! Bangar inte att köpa de :D Sen tog huvudvärken över min kropp istället.Så nu har ja dunder ont i huvudet och ska vila lite..Ikväll blir en lugn kväll hemma. Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft :)

Läste en recension av "In full regalia" och fastnade för ett citat av aftonbladets recensent:

"När The Ark återövrar sin första kärlek, 70-talets glamrock, spelar det ingen roll om du står med förklädet på och hackar lök vid köksbänken. Du kommer ändå att vrida upp volymen och känna dig som en rockhjälte."

För att läsa hela recensionen klicka här!

.

To move through those ruff days was hard
To still be walking is even harder
But the wind has turned and i´m alive again
I can breath trough you
You fill my vains up and I feel warm
This is happiness

Gratis spotify?

Här hittar du gratis invites till spotify premium och till vodler!

http://www.streaminvite.com/recruiterID/8466

Hey, soul sister aint that mister mister

Detta måste vara en av de mysigaste låtarna som finns! Vi spelar den med ensamblen just nu (:




Woops!

Köpte The Arks nya skiva i tisdags som ni vet.Egentligen skulle det inte vara möjligt.Den kommer ju inte ut förren den 26 på måndag.Jag skrev en kommentar på the arks blogg om att skivan redan var ute och frågade varför.Så igår så ringde The Arks Management upp mig.Dom frågad vart jag fått tag i skivan och ja svarade snällt "Akademibokhandeln i Lund". Så dom har nog fått en utskällning nu...hehe ..förlåt gleerups (A)

Peace!


Father of a ..daughter

Ja då har även Ola Salo blivit pappa! Den sista i The Ark att skaffa barn.
Grattis till Ola & Annelie till en fin liten flicka :)

<3


Finner det meningslöst

Förlåt men det här är ett deppigt och tråkigt inlägg. Ja varnade ialla fall! Just nu känns allt så meningslöst och jag har ingen ork till något.Jag har aldrig känt mig så utanför och ensam som jag gör just nu.Ganska mycket skolans fel.Jag saknar Johannes och Morten.Ja har tappat mitt självförtroende någonstans och ja vet inte var jag ska börja leta.Jag är trött på min mage, jag är trött på gruppindelningar, jag är trött på tjejer, jag är trött på killar, jag orkar inte med mitt dåliga självförtroende för tillfället.

Peace!

JAhapppp

Ja då fick man precis reda på att en av världens bästa män ska till roskilde...Prince<3 my man! Kul att man varken har råd eller tid att åka dit..jaja så e de!

Oh yeah!

Känner mig sjukt duktig eftersom jag varit otroligt produktiv ikväll! Jag har även kommit fram till att ja vill ha ett par nya skor och dom ska se ut så här.Ett par Dr Martens alltså. fast blir nog fake isf. Måste spara en massa nu inför festivaler och liknande ;) Så om någon vet var det finns billiga kopior så säg till!


.

Those who suffer the most are those who don´t know what they want

In Full Regalia

Från och med idag så äger jag The arks nya skiva "In full regalia".Förstår inte riktigt varför den finns i butiker redan när det stod att den skulle komma ut den 26. Har dem jävlats lite eller?Men ja nu har jag den ialla fall så ska inte klaga :)

Lyssnat igenom skivan och jag älskar den.Det är väldigt mycket 70 över den och jag älskar det.Har redan tre favorit låtar "Take a shine to me" ,"Superstar" och "singing ´bout the city".Jag rekomenderar verkligen att köpa skivan oavsätt om du är ett Ark fan eller inte så köp den. Den kostar bara 99kr och du får en tidning på 100sidor om the ark och skivan.Kan inte bli bättre! Nu ska ja lyssna på skivan och chilla (:


Historia arbetet

Äntligen klar med historia arbetet! Känns bra att lämna in det 5minuter innan tiden är ute, haha! en jag klarade ialla fall. Så nu ska ja sova gott och gå till skolan med gott samvete imorgon och det ska kännes super bra :) Gonatt mina vänner! Hoppas ni haft en fin dag:)

Peace!

Men hallååå

Jag är trött på mig själv. Har inte skrivit något på uppsatsen på hela dagen. Så typiskt mig.Och min dator har damp och är jävligt seg och det gör inte att ja blir på topphumör. Ny design på bloggen iallafall och jag gillar de!

Peace!

Pollen

Värsta pollenallergin idag och har ingen medicin hemma. Det känns bra! Så hoppade över skolan och sov istället. Skriva på uppsatsen och chilla låter bättre än att gå ut till all pollen. Jag är törstig. Hejdå!


ehm

Såhär är det och det är bra. Dagens låt


Utmattad och jävligt glad!

Som ni vet så åkte jag på läger med mina konfirmander i fredags och kom hem idag. Vi lärde känna bönder i Åsljunga som var galet roliga! Dom hjälpte oss att skrämma skiten ur konfrimanderna och det blev riktigt lyckat. Så jävla kul de va. Kom till bjärred vid 11 på förmiddagen idag och hoppade direkt in i bilen och åkte till fotograferingen i Malmö. Hade jätte kul med Erika och Tess och bilderna blev awsomee! Fotade i 4timmar tills vi inte pallade mer. Vi gick till China Box och åt. Made my day! Kom hem och somnade i soffan. Stack till scoutgården och insåg att det inte var något möte idag...Ingen som sagt det till oss som inte lanat i helgen.Istället satte vi oss på en bänk och snackade och åt godis. Nu är jag hemma igen och måste börja med att skriva på min historia uppsats nu innan jag somnar. Ha de fint!

Peace!

Solen är grejen!

Sitter på innergården i solen och myser med tjejerna! Håla nu så då får man fördriva tiden på något sätt (:


:)

Dryg morgon och man vaknade försent som vanligt. Kom i tid iallafall vilket gjorde mig stolt:) Nu sitter jag på matte lektionen och gör inget vettigt för jag fattar ingenting..Idag är en lång dag, slutar inte förren 4. Förhoppningsvis så slutar vi tidigare så jag slipper stressa till kyrkan. Ska va där kvart i 5 för bussen går 5 så de blir lite stressigt. Åker upp till Åsljunga med konfirmanderna över helgen. Dags att sätta igång en låt nu så att man peppar dagen! Bangen har vi lämnat hemma idag! Lyssna på dagens pepplåt!

Peace!

The Ark - Superstar

Nu har även videon kommit till "superstar" och den ligger ute på youtube. En väldigt annorlunda video om man jämför med deras tidigare videos.Jag gillar den starkt och tycker om att dom bryter lite mot det som varit. Lägger upp två bilder från videon också. Om det är någon som läser och vet hur man lägger upp videoklipp på bloggen istället för att behöva länka så får ni gärna berätta hur man gör! Lyssna och njut The Ark - Superstar !


The Ark.nu

Lite foto för att komma undan plugg

 

 


Jag typ älskar denna dagen!


Men hallå! Hoppas att alla njuter av de fina vädret lika mycket som jag gör idag! Det är ju helt fantastiskt och man blir så glad av det. Började dagen med ett utvecklingssamtal som gick bra. Tog bussen till centralen och stötte på Anna. Hade lite tid att döda tills bussen skulle gå, så jag gick in på malmborgs och köpte en räksallad och marabou Passion som så många har pratat om. Kom hem och satte mig i solen med min räksallad till sällskap. Jag har snart krängt mitt choklad också. Passionsfrukt och chili. Riktigt gott! Jag har tagit en bild på det nya håret nu som ni kan se(: Nu ska ja plugga resten av dagen tills det är dags för träning! Ha de fint!

Galet

Satt på balkongen med Lotta hela kvällen igår. Vi gick å la oss och insåg att vi ingen av oss kunde sova så vi gick ut på cigg jakt.Allt var stängt så det slutade med att vi gick till statoil på caroli som är på andra sidan malmö från lägenheten. Skum natt,haha. Somnade vid 3 och så skulle man upp tidigt och va hos läkaren 8.15. Det var inte lika kul... Efter de tog ja bussen till bjärred och sov i två timmar innan det var dags att ta sig till lund för att klippa sig. Blev riktigt nöjd med klippningen och slingorna :) Sofia är duktig hon! Gick till malmborgs och köpte proviva female och en bulle och satte mig på en bänk medan ja väntade på pappa.Hämtade Siri hos veterinären och sen hem och åt. Lägger upp bild på håret imorron.Är helt slut efter att ha haft militärisk övning med mina små scouter.Ska kolla på "Van Helsing" nu och chilla.


Peace!

(Y)

Imorse försov jag mig och missade matten vilket inte var så bra. Men tog mig in till skolan lagom till min och Erikas morgon cigg på 10 rasten. Stack till ungdomsmottagningen med Tess på nästan hela teater lektionen. När vi kom tillbaka så var de bara en halvtimme kvar. Så det var rätt chill. När vi hade slutat gick vi till Mc Donnalds, jag , Johannes, Joe, Morten och Tess. Vi ät så jävla mycket! Sen bvlev de bussen till Bjärred där jag sitter nu. Ska snart ta bussen till malmö till lägenheten. Så måste dra nu!  Imorgon blir de läkaren och sen slinga och klippa håret! Uppdaterar imorgon!

Peace!

yes!

Sjukt chill och mys på gården.Vi hängde några stycken på mötet idag. Stötte även på några konfirmander som även dom blev nära på att bli hängda. Nu är man hemma igen och sitter framför tvn med chips och dippa. Kan inte bli bättre just nu, tror ja iallafall! Imorgon börjar man 10 med idrott. Hoppas vi ska vara ute om det är fint väder. Älskar att vara ute på idrotten. Så massa sol imorgon tack! Solen tittade fram precis efter att ja skrev att ja ville att den skulle göra de innan idag. Tycker att den kan lyssna på mig nu också!

Peace!

vad hände

Inatt tog man bussen till lomma 23.16 till Evve och umgicks med henne och Lotta hela natten. Tog bussen vid 3. Gick och la mig vid 4 och sen upp vid 12 idag för att plugga repliker. Så man är lite seg, men ändå har ja varit duktig och joggat 4km! Ja som har så bra kondition..hehe eller inte! När jag kom tillbaka hem så var ja helt knall rosa i huvudet. Jag överdriver inte, jag var verkligen knallrosa! Jaja, nu ska ja plugga lite repliker igen och chilla tills det är dags för möte ikväll. Kan de inte bli lite sol nu? Lite mysig kvälls sol hade varit toppen :)

Peace!

Lomma?

Blir antagligen hem till Evve ikväll i lomma och chilla med henne och Lotta. Får se när det blir eftersom Lotta festar och ska dit sen. Blir att sitta framför tvn en stund tills de e dags att dra :)

Lördags ångesten

Suttit inne på kurs på körskolan i 4 timmar och känner att jag har massa överskotts energi. Vill hitta på något ikväll, men det verkar inte som att de händer något. Det fina vädret försvann också innan man hann njuta av det. Så om det händer något ikväll får folk gärna höra av sig. Kan inte sitta hemma fler helger och lata mig nu ;P

Peace!

Redan fredag

Inte hunnit med datorn så har inte uppdaterat. Tänkt fixa en snabbis nu ;) Sitter i skolan och chillar utan att göra något vettigt just nu. Matte lektionen var onödig eftersom jag inte fick något gjort förutom att fylla i tal ja redan gjort. Haha! Idag är en lång dag och man ska förhoppningsvis  göra något vettigt. Denna helgen blir en lugn helg med lite mys med vänner och 4timmars kurs på körskolan. Så hela dagen på imorgon blir det föreläsning.

Diss

Ja förstår inte grejen med alla dessa bloggar och twitter.Det kanske känns som att ja säger emot mig själv lite eftersom jag själv bloggar och just nu skriver ett inlägg. För vem är egentligen intresserad av vad jag har gjort, ätit eller liknande? Jag läser inte andras bloggar för jag tycker inte att det ger mig något att sitta och läsa vad han/hon gjort under dagen. Visst jag går in och kollar Kissies blogg då och då, men det är för att hon är dum i huvudet och det är kul att se henne göra bort sig. Är det de som det handlar om egentligen? För om man tittar på Kissie och Blondinbella som är några av de största bloggerskorna så har dom varit fjortisar och gjort bort sig. Visst Blondinbella har växt upp och blivit mogen och skriver bra saker nu mer, men Kissie om hon slutar göra bort sig och provosera kommer hon inte att vara lika intressant längre. Sitta och göra bort sig och färga håret jätte blont och förstora allt möjligt på kroppen får en att få den mest lästa bloggen. Det tycker jag bara är sjukt Ta fram det mer seriösa bloggarna och visa tjejer och killar som faktiskt har något vettigt att säga och en vilja att förändra världen istället för att Kissie sitter där och skapar fördommar hos ungdomar.

Twitter! Jag fattar det inte. Man skriver vad man gör just nu typ som att "Jag köpte precis en blå tröja". Totalt ointressant för mig. Varför vill jag veta vad någon gör just nu via en dator?  Jag förstår inte riktigt meningen med det, men det kanske är något jag missat eller helt inte inset charmen med det. Om det nu finns någon sådan. Det kanske finns någon som kan förklara varför just det är så bra med twitter. Så isåfall så är du välkommen att göra de :)

Peace!

Jahaja

Jag förstår inte riktigt hur jag tagit mig igenom denna dagen. Men tydligen så gich det utmärkt! Chill att vara tillbaka i skolan igen på ett sätt, så man kan vända rätt på dygnet igen. Denna veckan är det mycket att göra och jag  vet inte var jag ska hitta orken till allt det här, men de lär nog lösa sig på något vis. När jag tittade in på facebook så blev mitt humör genast bättre när Jonna hade lagt upp ett klipp med Micheal Jackson och Eddie Murphy från 90talet.  Lägger upp den här om någon är intresserad! Klicka här!



seg

Städa och tvätt är vad dagen borde bestå av. Ja ska snart ta tag i det vilket ja borde gjort för länge sen. Men så är det ibland. Man ska ju inte kräva för mycket av sig själv när man är ledig, inte sant? Solen dök precis upp ute och ja känner verkligen för en mysig kväll med vänner och lite vin, men det är skola imorgon så får se hur det blir med det. Har kollat på Börderna Lejonhjärta idag för den gick på tv. Jag har aldrig sett hela filmen. Det har alltid varit så att ja kommit in i mitten eller slutet.Så nu har jag äntligen tagit mig igenom hela filmen och ja gillade den verkligen! Nu har jag legat här i min säng tillräckligt idag och sitter och funderar på om de e varmt ute eller om det är som vanligt. Nu ska ja städa och sen hoppa in i duschen. Slänga in en tvätt i maskinen påvägen till duschen så har man gjort något vettigt idag.


Peace!

Överskrift

Migrän hela dagen och en seg kväll framför tvn med vofflor. Jag som aldrig har gillat vofflor har börjat bli sugen på de hela tiden.Skumt! Hoppas de inte är cravings, en bäbis är inte vad ja vill ha just nu ,haha! Imorgon är det måndag och sista lediga dagen.Hade inte bangat en vecka till. Jag ska iaf göra något produktivt imorgon och städa.Sen får man se vad som händer.

Måste bara säga de. Ola Salo har gjort de igen. Han har satt ord på hur jag är.
"Jag vill bli älskad av alla, men lämnad ifred" God, I love that man!

Peace!

Migrän, typ

Orkar inget alls idag. Vaknade med världen huvudvärk och kunde knappt ta mig ur sängen. Så de blir inte mycket uppdateringar idag. Inte som det ser ut nu iaf. Mer imorgon!

Peace!

In the name of Jesus

Igår blev det utekväll även om de stöttes på lite problem på vägen, men kvällen var ändå fin. Drog till lägenheten och åt nudlar och pratade på balkongen till halv 3. Idag gick vi upp klockan 10 och gick till affären Suzz,Lotta och jag iklädda solglasögon. Köpte bullar och satte oss och åt frukost på balkongen.Min kära pojke låg kvar och sov tills vi kom tillbaka med bullarna :) Sen iväg till Entré och möta upp Musen och Johan. En kort sväng där innan vi tog bussen till Bjärred allihopa och träffade Ronja och Jola för att ta en fika på det mysiga och enda fiket vi har i bjärred. Resten av eftermiddage spenderades vid glasskiosken undertiden Suzz jobbade.

Idag är det självaste påskafton och ja har ingen påskig stämning i kroppen alls. Vart ska man hitta den i år? Känns kanske inte riktigt lönt att leta upp den nu när det inte är så mycket kvar. Jaja, den kanske dyker upp lagom till nästa år. Vem vet? Ikväll så firar ja påsken genom att dra hem till Musen och Erik och chilla med dom och Suzz,Lotta och Uno.Hoppas på att kvällen blir lika rolig som denna dagen har varit :)

Peace!

Utgång eller ingång?


Ikväll blir det kära malmö för hela slanten! Suss och Michael är nere och hälsar på. Så det är nog dags att piggna till lite och göra sig iordning inför kvällen om en stund. Efter en slö dag som jag har haft idag så får man lite dåligt samvete.Dels för att ha sovit bort mer än halva dagen och för att man inte gjort något vettigt alls. En utgång passar perfekt ikväll och jag känner peppen redan! Det känns bra att vara 18 och ha fler möjligheter än hemma fester och lokalfester. Nu blir det mer sofistikerat och lugnt. Ja iaf ikväll, haha! Fast man vet ju aldrig vad som händer.

Just nu sitter ja i soffan och lyssnar på The Ark som på hög volym kommer ut ur högtalarna. Kan det inte bara bli den 26/4 nu så att "In full regalia" kan komma ut. För er som inte vet är det The Arks nya album som släpps då. Singeln "Superstar" släpptes i måndags och ja gillar den starkt.Du kan lyssna på den här eller på deras hemsida som är länkad tidigare i texten. Finns även lite andra smakprover på låtar från skivan på youtube, "Have you ever heard a song" och "´Bout the city". Ja gillar inte den förstnämnda speciellt mycket, men ändå på något vis så tilltalar den mig. ´Bout the city där emot är helt underbar. Den är otroligt 70 tal och en anledning till att ja gillar den så mycket eftersom 70tals musik är bland de bästa ja vet.Man behöver inte gillar 70 talets sound för att gilla denna låten tror jag. Det är en låt framförallt för allätare men även för de kräsna just för att den har svänget i sig :)

Han ska testa din moral

Det blev en riktigt lyckad kväll igår och allt var fint. var hemma 02.15 och var helt slut. De bidrog till att man sov bort hela denna dagen, men vad gör det? Det är ju trots allt långfredagen så! Sitter just nu och laddar upp bilderna från kvällen på facebook, men denna ansiktsbok känner inte för att sammarbeta och de tar dunder lång tid..Men men ja får ha tålamod. En del av bilderna kommer upp här också men vill man se fler så ta er in på facebook!



Här kommer lite bilder!








Jag har dödat min blogg

Herregud?! Vad har hänt med mitt fina uppdaterande och uppladdning av bilder? Det ska förbättras från och med denna minut!

Klassfest i kära Staffanstorp ikväll med det underbara folket. Breezers och lite cigaretter och vänner är vad kvällen innehåller.Förhoppningsvis kommer regn att inte finnas med i bilden. Så snart ska man iväg, sitter här redan färdig och borde äta snart.



.Fotografering idag.








Fotografering 31/3/10




RSS 2.0