Vad du ser

Jag är bara så trött.Orkar inte tänka efter längre.Alla planer man gör dras ner och förstörs ändå.När jag tittar runt ser jag hur alla omedvetet snurrar runt.Ni ser vad ni vill se och blundar för resten och människor försvinner utan att ni ens vet om det.Blindheten öppnas av en syn när något stort plötsligt händer och du sörjer och tycker synd om dig själv för att du inte upptäkte denna person för länge sen.Ser bara dig själv och din smärta.Men sen inser du att du inte gav vad du borde ha gett tillbaka utan bara blundat.Ditt dåliga samvete jagar dig och du öppnar ögonen för stunden men återgår sen till det vanliga.Att ta förgivet är en vardag men vill du leva så? Att hela tiden vara den som hamnar bakom och som alla tar förgiven blir också en vardag.Försök förstå vad du gör ,vem du ser och hur du är.


Skola..

Dryg dag i skolan som känns väldigt onödig.Började med mattelektion ,och för en gångs skull förstod ja vad läraren pratade om (Y). Hade historia läxförhör utan att ha pluggat eftersom boken har legat hos richard...men de gick hur bra som helst! Nu har vi håla...10.30-13.15. Inte så kul ,men ,men!

Igår kom Suss till skåne igen och ikväll ska vi till mynta och äta och drickqa lite.Det ska bli mysigt.Men innan dess ska jag ,Suss och Lotta shoppa skor till ikväll.Vi ska gå ut och va snygga såklart;) Kameran kommer följa med ut ikväll så jag laddar upp bilderna imorgon.


Sweet Love!


Photoshoot

Ledig dag idag så ingen skola för min del.Har tvättat och pluggat lite.Ska till vårdcentralen senare i eftermiddag och kolla min hals.Kan nästan bosätta mig där nu eftersom jag har varit där så ofta den senaste tiden.Jaja ,blev fotografering också idag.Så tänkte lägga upp lite bilder från de.












Breakdown


Skogsmulle

Igår kväll kom vi tillbaka från skogen igen.Kommer inte ihåg vad stället hette men de låg ovanför kristianstad iallafall.Vi sov i ett jätte mysigt fast vindskydd och gjorde massa mat och hade de mysigt. Jola hade med sig gitarren också så vi spelade och sjöng jätte mycket.Så man kan säga att de vi gjorde var att vi åt och sjöng,haha.Det var sjukt härligt och inte alls så kallt som jag hade förväntat mig.Det regnade inte så värst mycket heller.Jag älskar att komma ut i skogen.Det gör mig glad och lugn.Det blev inte så mycket bilder eftersom jag var dum nog att glömma formatera mitt minneskort innan jag började fota.Så de fanns bara plats till några bilder.


























De regnade lite här!

Sweet Love!

Ut i skogen!

Nu har jag packat och fixat så nu ska jag snart cykla bort till gården.Vi ska ut i skogen och mysa! Hoppas de inte blir allt för kallt inatt bara!Kommer fotas en del så bilder kommer upp på söndag eller något.Såfort ja har tid iallafall :)

Ikväll ska de ätas onyttigt ,ÄNTLIGEN! Jag och Anna har haft en bra vecka.Inget godis ,inga kakor och ingen skräpmat ,saft liknande.Allt som inte är bra helt enkelt.Men ikväll så får ja äta lite! Sen är det tillbaka till den tuffa veckan.Skrämande hur mycket socker och annat onyttigt om dagarna annars..Något alla bör tänka över kanske.De handlar inte alltid om att det syns på utsidan att man äter dåligt.Insidan mår dåligt utan att de syns! Tänk på de!:)
Nu ska jag fixa de sista och sen cykla.Ha en bra helg!

Sweet Love!

va? Idol Ola på lektionen?


Precis efter ja skrivit de förra inlägget så kommer Idol Ola och ett TV-team in på lektionen.Helt chockade blev vi!! Ola ville att Mattias i vår klass skulle sjunga för honom.Vissa killar på spyken har sökt till körslaget och Mattias var en av dom! Bilder kommer när jag fått dom av My.Såklart hade varken jag eller Anna för en gångs skull inte kamera med oss...Jaja! Hoppas att dom kommer med i Tv på körslaget!


Skola..


Inte hunnit uppdatera fören nu i skolan.Sitter på svenska lektion och har tråkigt.Kan lika bra passa på att skriva ett inlägg.Igår var jag och Lotta ute snackade en stund.Vi kom fram till en massa olika saker och de va jätte mysigt.Ikväll ska jag ha mina små scouter.Jag och Lotta är ledare tillsammans.Richard har sina lite större scouter samtidigt så lär träffa på honom också om han nu inte ska jobba på bojk.Kanske hinner uppdatera lite sen ikväll och ,men får se! 

Sweet Love!


RSS 2.0