I love the way you lie

Sitter här med en halvt packad resväska och önskade att det var jag som var packad istället. Men det är väll bara att packa vidare. Imorgon blir en rolig dag. Tåget till stockholm med tjejerna och sjunga på gospelfestivalen. Helgen kommer fyllas med repetitioner och sång. Ska bli riktigt kul! Kommer sakna min baby dock... hur kan fyra dagar helt plötsligt kännas så långt? Nu ska ja packa vidare så hörs vi senare :)


Peace!

Kingdoms of experience

Idag har jag varit på mn första lektion på bilskolan. Det gick riktigt bra och Armend(min lärare) gav mig till och med pluss i kanten! Kan det bli bättre på första försöket :)? Åkte hem från lund och hoppade nästan direkt in i bilen och åkte till Center syd. Skulle köpa en långklänning som Kenza la ut på sin blogg, men den var slut. Konstigt nog..he..he. Så nu är jag hemma och ska chilla med Syd Arthur på hög volym :) Sen åker jag hem till Emilia i Hammarlunda och har de mys! Avskednings träff för henne :'( Jaja men hon kommer tillbaka, om inte USA snor henne!


Crazy-gay-couple
haha Jag och Emilia när vi vann utklädnings tävling på skolan :D

Peace!

Syd Arthur

När man av slumpen kommer in på något intressant. Att söka efter något och av misstag glida in på något annat som bara är så bra. Jag gillar slumpen och jag vill dela med mig av den till er. Här kommer Syd Arthur!




mm

Picture perfect memories scattered all around the floor
Reachin' for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

RSS 2.0