Dags att packa ihop och ladda upp!

Nu börjar det närma sig den stora smällen och jag känner redan pirret i magen. Dags att packa ihop de sista sakerna som ska med till statsteatern och ladda upp med mat och pepp! Det är så kul och så värt att gå i skolan så många timmar när man får repa musikal hela dagarna fyllda med The Beatles och riktigt fina människor!

Kommer inte hinna och orkar skriva så mycket nu i veckan som kommer, men så fort det är är slut(vilket det tyvär måste göra...) så är jag tillbaka igen :)

Peace & Love!

Dagens låt!

Denna låten passar perfekt in idag :)


So lost

hellu! Idag har det bara varit kaos i mitt huvud. Vet inte om det har med tidsomställningen att göra eller vad det är, men jobbig dag har det varit. Varit i skolan sen 9 till 17. Musikalrep för hela slanten! Ikväll ska jag iväg en runda och sen så ska jag sova så jag vilar upp mig inför nästa vecka. Ännu en fullproppad vecka väntar och det ska bli så kul. Skola mellan 08.30 - 22.00 here we come. Från och med onsdag har vi föreställningar! Både längtar och vill samtidigt bara gömma mig, men det har inte med det att göra. Jaja det ska nog lösa sig och bli bra :)

Peace & Love!

Shopping och sooool

Hej :) Har varit på stan med mamma och handlat lite. Ett par nya skor och lite strumpor. Kommer upp en bild på dom imorgon kanske. Dom är iaf olivgröna med kilklack. Me like alot! Så ikväll ska jag göra malmö i mina nya snygga skor och min vårjacka som jag köpte i vintras. Det börjar ju fan bli varmt! Ikväll så ska de bara chillas i malmö och imorgon är det musikalrep. Nu blir det ett avsnitt vänner och sen duschen!

Peace & Love!

I wanna hold your hand..


jaao

Hej alla glada! Kom hem för en halvtimme sen och är helt slut i hela kroppen även idag. Ikväll så blir det bara chill för min del även om ja är sjukt pepp på att dra ut men min kropp säger ifrån. Ska sova ut dunder mycket imorgon så jag orkar repa på söndag och sen ha föreställningar nästa vecka. Fan vad jobbig denna veckan har varit, men fan så kul det har varit. Nästa vecka kommer bli tusen gånger bättre. Så alla får komma och titta på Across The Universe ,vår musikal på Lunds statsteater. Det kommer bli great! Nu ska jag chilla vidare. Ha de bra!

Peace & Love!

Heldag till max!

Heej! Sitter fortfarande kvar i skolan efter en heldag här med musikal. Just nu väntar vi på mat och sen ska vi sova här i natt. Ska bli sjukt intressant! Är helt slut och ska hålla mig vaken några timmar till. Vad gör man inte för musikalen! Hoppas ni haft en bra dag!




Peace & Love!


Musikaldagarna

Hej på er! Nu är jag helt tom på energi efter ännu en dag med musikal rep! Man är ju inte van att gå 10timmar i skolan och framförallt inte van vid att vara så aktiv hela tiden. Sjukt nice ändå! Har hunnit få i mig lite mat och hunnit städa. Nu ska jag chilla resten av kvällen i sängen med några avsnitt vänner och choklad :)

Peace & Love!

Favorit just nu

Detta är min favorit låt just nu. Den ääär så bra!


Musikaldagarna

Hej! Idag har det varit en lång och intensiv dag. Började med att jag försov mig en aning och missade tåget med Erika. Dock blev det bra iaf för jag kom på samma buss som Rebecka och hade en trevlig pratstund med henne. Resten av dagen har spenderats på södra med sång och rep av akt 1. Från 8.30 till kl 18.45. Nu är man helt slut. Bara att ladda upp för ännu en dag med massa musikal. Nu ska jag och Joe ha ett litet Skype möte och planera. Vad vi ska planera avslöjar jag inte för det är hemligt än så länge :D

Peace & Love!

Shopping glädje!

Haaj! Åååh vad det kan vara skönt att shoppa lite ibland. Får en på bättre humör och man blir genast lite piggare på att gå till skolan! Blev bara ett par jeansleggings och en t-shirt från H&M :) Snart ska jag bege mig mot malmö och chilla lite där. Imorgon börjar musikalveckorna och det ska bli spännande att se hur detta slutar :)



Peace & Love!

Ensamt

Fan vad det kan vara jobbigt att vara ensam ibland. Framförallt när man är van vid att i stortsätt alltid ha någon vid sin sida. Det är tufft att vara själv, men man lär sig och man klarar alltid sig förvånandsvärt bra!

Både och

Men hallå på er i det fin fina vädret! Blev så glad när jag vaknade och såg hur soligt och fint väder det var ute idag! Åt frukost och sen tog vi oss ut i det fina vädret. Gick utan smink så hann till och med få lite färg i ansiktet. Helt otroligt! Tog bussen till bjärred och upptäkte att min cykel blivit stulen...igen. För typ ett år sen så blev min förra cykel stulen. Känns ju bra att folk inte har mer medkänsla och moral än så. Om någon ser en vit Monark någonstans slängd eller övergiven så snälla säg till mig. Så mitt humör skönk lite där, men snart kommer släkt hit och det blir middag så det blir nog en trevlig kväll ändå. Hoppas er dag varit bra och att ni inte fått någon otrevlig överraskning!

Peace & Love!

Dagen efter!

Haaj! Igår fyllde jag år och det firades med musikalrep hela dagen, smörgåstårta, tårta och malmö med vänner. Idag ska det firas ordentligt med fest. Ska bli skit kul eftersom jag är sjukt pepp på det idag! Blir även donken mat eller nåt för det är jag så sjukt sugen på (:  Nu ska jag snart gå till bussen! Ha en bra kväll allihopa :)



Taylor Hilton - You´ll ask for me

Peace & Love!

Vårtrött

Hej på er! Idag har jag varit skit trött haha. Verkligen helt off, men ändå haft en skitnajs dag. Började med ensambel, elevråd och håla med vänner. Ändå helt okej att ha håla idag. Känns så bra när det känns så. Mötte upp Erika vid centralen och gick till kulturen för att kolla om vi kan ha vår utställning och förhoppningsvis får vi ett svar på det redan imorgon. Efter det så hade jag miljökunskapslektion och sen blev jag bjuden på kaffe av Lotta på EH vid centralen. Skit soft! Satt och hade seriösa problem, men vad ska man göra! Kul va det iaf. Nu är jag hemma och tänkte försöka få i mig något att äta innan det är dags för en promenad med Lotta och Hedvig. Är inte alls hungrig... men nått ska jag ha i mig! Hörs sen!

Peace & Love!

Kvällsdejt

Jag överlevde träningen idag trots min trötthet. Gick dock inte särskillt bra, men skit samma. Jag har iaf varit där och rört på mig! Nu har jag duschat och ätit en jävla massa falukorv. Älskar det! Ska iväg till Lotta nu på kvällsdejt med henne. Så mysigt det ska bli. Hon har med sig tårta till mig som hennes mormor skickade med henne. Som jag sa tidigare idag så skulle ja inte klara en dag till utan socker och titta nu. Åt choklad innan och nu tårta. Aja man ska njuta av livet :D Nu måste jag sticka!

Peace & Love!

Eftermiddags trötthet

Står och väntar på Erika som har piano-lektion. Tvingat dit henne och Anna på hennes trumlektion. Haha de va inte lätt! Jag och Erika ska iväg och ta en kaffe eller nåt och snacka lite skit nu i eftermiddag innan min träning. Sen ska jag bara hem och chilla sönder. Behöver vila ut känner jag och det har jag inte gjort på länge. Har inte så mycket energi kvar till träningen, men det är ett lugnt pass så det ska nog gå.

Peace & Love!

15/3

Haaj! Fanns ingen tid till att blogga igår så jag får ta igen det idag. Christoffer fyllde år igår så höll till i malmö och drack lite öl. Fick en chock imorse när jag insåg att jag inte åt något godis eller kakor alls igår! Det var skit länge sen jag var utan socker en hel dag. Tror inte jag kommer lyckas med det idag dock, haha! Nu har jag religion och den är snart slut och då blir det kyckling med curry och pasta! Yeey! Hörs sen.



Peace & Love!

Fullt upp!

Hej, har haft fullt upp hela dagen med musikalrep. Gick riktigt bra och vi var ändå rätt många. Bull bara att alla som kunde inte kom.. Jaja har fixat lite här hemma och ätit god mat. Nu ska jag iväg till gården och efter det så kanske man ska ta sig till malmö. Vi får se hur det blir! Ska kolla om mina leggings är torra. Är dom det så är det bara att sticka iväg. Vi hörs imorgon kväll! Kommer vara fullt upp imorgon också. Puss på er!

Peace & Love!

Balklänning!

Men hallu! Kom i säng rätt sent igår efter några öl så det var tufft att gå upp idag. Mötte iaf upp mamma och Lotta på triangeln kl13.00. Visade en klänning som jag tittat ut för nån månad sen redan och efter lite andra affärer så blev det den trots allt. Blev kär i den direkt och var precis så jag tänkt mig min balklänning. Perfekt! Tog lite bilder på hur den ser ut. Ni får tänka bort bhn bara för den ska ju såklart inte vara där på balen :) Den ska sys in också för den är lite stor.





Här han ni ryggen, tyvärr ser man inte de draperade på rumpan men det är skit snyggt!
Jag är sååå nöjd :D

Peace & Love!

Malmööö

Tjenaa! Nu kör vi möllan för hela slanten. Blir en öl där med trevligt folk och perfekt humör. Hoppas ni har en lika trevlig kväll som jag och vi kanske ses ute ikväll:) Puss på er!

Peace & Love!

Pepp dag!

Heej! Imorse när jag vaknade så kände jag inte direkt peppen. Så jag somnade om och gick till skolan efter lunch lagom till musikalen. Nu mår jag bra och ikväll blir det god mat hemma och sen malmö med fina människor! Det kan fan inte bli bättre. Imorgon ska jag kolla balklänning. Hoppas man hittar någon bra. Jag har en känsla av att jag kommer vara sjukt petig. Inte för att ja brukar vara det när det gäller sånt, men det här är viktigt:) Håller på att dö av hunger så ska hjälpa mamma nu tänkte jag så att det går fortare. Det är trots allt hennes födelsedag så att hjälpa till är det minsta man kan göra! Så stort grattis till min fina mamma :)

Peace & Love!

Nu är jag tillbaka!

Så skönt det var med en promenad. Prata av sig med bästaste och gå ut i friska luften gjorde sitt. Mår mycket bättre nu så ska nog klara av morgon dagen. Det blir tidig uppstigning med lite sång och paket för mamma. Så det är dags att sova nu snart. Ska ju inte utnyttja att jag känner mig piggare nu och sitta uppe för länge. Måste börja spara lite energi så man har att av, haha! Känns skönt att ha lite roliga planer inför helgen också. Får se vilka som blir verklighet. Ska åtminstone ut och kolla balklänging med Lådan och mamma :) Sov så gott!


Var tvungen att lägga upp en bild som gör mig glad och dom här två lyckas alltid göra mig just glad!

Peace & Love!

Blööh

Heej! Hoppas allt är bra med er trots det hemska vädret. Blev sjukt förvånad imorse när jag gick till bussen och det snöade. Ska de inte bli vår snart? Ångesten har iaf släppt en del nu när man gjort samhällsprovet. Alltid lika skönt! Dock mår jag skit dåligt idag och har vilat hela eftermiddagen, men det verkar inte bli bättre. Ska ut på en liten promenad med lådan nu snart. Får se om jag mår bättre sen. Om inte så blir det bara musikal imorgon och ingen religion tyvärr... Hörs sen!

Peace & Love!

Äntligen över!

Puuh nu är halkan äntligen över. Det var en hemsk upplevelse. Kände den sjukaste pressen av någon anledning. Jaja, nu har jag det gjort iaf! Sitter på statsbibliotetekt(i malmö såklart(: ) nu och ska plugga in allt till provet imorgon. Har 1,5timme på mig innan de stänger. Ska möta Christoffer kl21.00 när han slutar. Så nu måste jag sätta igång. Hörs nog inte mer idag utan det får bli imorgon. Kanske ett litet hejdå innan jag drar här ifrån! Resten av kvällen ska jag inte sitta vid datorn utan umgås med Christoffer :)

Peace & Love!

Halka

Gomorgon på er! Idag gäller och smäller det(förhoppningsvis inte..). Är lite nervös och har varit det i några dagar nu, men det ska nog gå bra. Ska snart ta bussen till lund så måste lägga på ett kol nu. Har pluggat hela morgonen och segat lite så måste skynda nu. Vet inte om jag hinner skriva mer idag. Annars får ni ha en bra dag :)

Peace & Love!

Samhällsbegravning!

Nu har jag fått nog för idag så jag begraver min samhällsbok tills imorgon. Har pluggat och läst jätte mycket, men vet inte om det har fastnat. Ja det återstår att se på torsdag. Tänkte sova lite nu för det är trots allt en viktig dag imorgon. Måste vara pigg så jag klarar halkan! Så puss på er så hörs vi imorgon! Sov så gott!

Peace & Love!

Soooool :D

Hallå! Så skönt att vakna och upptäcka att det är sol ute. Dock inte lika kul att vakna och ha försovit sig. Men när det är så fint väder ute så glömmer lärare bort att bli sura för att man är sen. Måste ha med vädret att göra! Idag har jag iaf varit i skolan hela dagen. Egentligen lediga, men har haft musikalrep. Så dirr efter det åkte jag till träningen. Nu ska jag plugga och kanske baka en kaka. Imorgon ska jag köra halkan. Skit nervös! Hoppas att jag inte snurrar en massa...man sitter ju trots allt själv i bilen. Det blir säkert skit kul! Jag tycker att jag är värd lite kaka nu så får ta och baka en liten kladdis eller nått:)

Peace & Love!

Världens bästa

Finns inte så mycket mer att säga än att detta är en av de finaste och bästa jag träffat.
Älskade bästa vän, vad skulle jag göra utan dig!
Du förgyller mina dagar och du är värd allt.
Tack för att du finns<3



Peace & Love!

Bästa helgen på länge!

Hej:) Har inte haft tillgång till internet så har inte kunnat skriva på hela helgen. Nu är jag hemma igen iaf. Har hållt till hos Christoffer i malmö. Har varit och storhandlat och chillat i  lägenheten. I fredags så blev det prinsesstårta och vin. Gick hela vägen från heleneholm till spångatan för att hämta vinet hos Christoffers syster. Men det var det lätt värt! Haft en skit bra och mysig helg helt enkelt. Nu måste jag plugga en massa om jag ska få allt gjort! Hörs senare :)



Peace & Love!

Kaffe-morgon

Hej på er! Sitter i skolan med en take-away kaffe från Mc Donalds och skriver råmanus till projektarbetet. Snacka om att kaffe behövdes denna morgonen för att vakna till liv. Tur man hade en gratis kaffe! Måste jobba på som fan nu för det ska vara inne kl 16.00 idag och jag har precis börjat. Som vanligt har jag skjutit upp det, haha! Jag älskar mig själv ibland!



Peace & Love!

Gonatt

Andas ut efter en händelserik dag med en massa att göra och en kropp som inte riktigt orkat. Men nu känns det skit skönt att gå och lägga sig efter en produktiv dag. Så skönt när det känns så! Imorgon väntar ännu en dag med en massa att göra och jag ser fram emot det som fan :) Vissa jobbiga saker man måste göra känns ibland mindre jobbiga när man har annat som är tuffare att ta sig igenom. Så det är bara att se det från den ljusa sidan och kämpa på! Livsglädjen är på topp jämfört med i eftermiddags då jag bara ville gå under jorden. Fantastiskt skönt :D

Peace & Love!

Vilken dag!

Haaj på er! Har inte hunnit vara vaken så lång tid idag 0och ändå har det hunnit hända en jävla massa. Glad att allt slutat väl iaf. Sitter i skolan nu med Erika och chillar. Har fotat en massa med camen för att bota vår uttåkhet. Enjoy!









Peace & Love!

Sjukt taggad

Hellu! För första gången så känner jag mig taggad på student och att sluta skolan. Vill verkligen starta upp något nytt i mitt liv som jag valt helt själv. Så nu när skolan snart är slut så är det ett ypperligt tillfälle för det ju! Har inte en aning om vad jag vill och kommer göra, men jag har du fortfarande tid på mig att komma på de. Känns skit skönt att det äntligen känns så. Har haft lite smått panik över att så många andra är säkra på vad de ska göra och att de tycker det är skönt att sluta. Men nu har jag den känslan också! Kan inte känna mig mer taggad.

Varit på konsert ikväll med päronen och sett Göran Söllcher (tror han stavar så..). En världskänd gitarist från sverige som är otroligt duktig. Han spelar klassisk musik och är helt otroligt grymm! Var lite drygt ett tag där, men efter pausen så var det mycket roligare att titta och lyssna på :)

Peace & Love!

Crazy day

Heeej! Imorse var det tungt att gå upp, men man var tvungen. Har en massa att gör så bra att jag kom upp. Känns ändå helt okej nu när man är igång. Sitter i skolan nu och lyssnar halvt på en diskusion om pingst kyrkan. Hörs senare hur det går med allt idag. Ska skriva ut våra bilder till projektarbetet! Spännande!!


Langar en cam-bild. Såhär känner jag mig idag!

Peace & Love!

RSS 2.0