Slut i rutan!

Nu har jag kommit hem från denna långa roliga dag! Tänkte att det skulle bli ett långt inlägg om dagen, men jag är helt slut så jag får skriva mer imorgon:) Föreläsningen var skit bra och rolig! Efter det så tog vi oss till paddys för middag med jobbet. Blev en snabb visit på lilla torg med några stycken innan jag drog hem. Nu är jag helt dö så det får bli sängen direkt så man orkar jobba imorgon ;) Hoppas ni haft en riktigt härlig dag! Natti natti!
Hann inte ta en bild inna jag började ät för ja va så hungrig, men här är maten som såg mycket godare ut där;)


Ett glas vitt på Mello Yello!

Peace & Love!

Lunch paus!

Åh så hungrig ja va!! Köttfärssås är löjligt gott, älskar de! Affären vid lägenheten har bara kalvfärs och det är faktiskt riktigt gott :) Snart är det dags för föreläsning ;) hoppas ni har en trevlig lunch:)

Peace & Love!


Morgon utan stress!

Godmorgon alla pigga:) Ingen stress för en gångs skull denna morgonen! Jag är helt slut idag asså... Jag är sån klenis;) Dags att jobba nu så hörs vi senare!

Peace & Love


Härlig kväll!

Amen hallå igen! Nu är jag hemkommen från vår powerwalk som blev lite mer än en timme lång. Det är så fint i pildammsparken runt sjön! Tog två varv runt den innan vi begav oss hemmåt igen. Varför är det alltid lika kämpigt att komma iväg när man ska träna??? Det är så skönt när man väl är igång och framförallt efteråt! Sån skön utmattning. Blir ännu bättre med bra sällskap;)  Idag MÅSTE jag komma  gå och lägga mig tidigt för imorgon ska man va på jobbet kl 07.00! Blir en lång dag med föreläsning och ut på kvällen och äta med jobbet. Så imorgon blir det en lång dag! Detta blir sista inlägget för idag så sov så gott alla :)

Påvägen hem körde en bil med släp förbi och tappade denna bäddmadrassen utan att märka de!!!
Helt galet ;)


Peace & Love!

PW

Är ombytt och klar! Ska möta upp amelie nu och gå till parken där veronica väntar! Powerwalk tiiime! Fortfarande proppmätt efter maten.. Får se hur det går ;) puss å haj!


Powernap

Nu är jag hemma från jobbet och ska ta mig en powernap så ja orkar en powerwalk sen ;) Hoppas er dag varit fantastisk! Hörs lite senare:)

Peace & Love!


Världens bästa sallad!

Nu har jag ätit lunch och åt den underbara kycklingsalladen som dom har här på jobbet. Fattar inte riktigt vad det är som gör den så god!


Stress igen!

Godmorgon alla! Hoppas ni haft eller får en bättre morgon än mig. Ja försov mig denna morgonen också... Men jag kom ändå snabbt till jobbet! Nu ska jag jobba så vi hörs senare:)

Peace & Love!


Dags igen..

Hej igen! Gick ner till affären och köpte ett choklad innan, blev för sugen så jag var tvungen! Hittade ett nytt från Milka som var riktigt gott. Smakar exaaaakt som mina favorit chokladpraliner!!! Hann ta en bild innan jag slet upp chokladet ;) Nej nu ska jag försöka komma i säng. Hörs imorgon gott folk och hoppas ni sover supergott!

Muuums!
Peace & Love!

Våga vara nöjd

Vi hittar så många fel på oss själva hela tiden. Det känns som att det knappt finns någon som vågar vara nöjd med sig själv längre. Det har blivit någon slags trend att klaga på sitt utseende och banta och så vidare.. Istället borde vi se på oss själva och lägga all energi på att se det fina. För alla har vi skavanker och det kan vi aldrig komma ifrån. Från och med nu ska jag göra allt för att se på mig själv med possitivitet. Jag ska äta det jag vill, jag ska röra på mig för att jag vill de och ingen annan, jag ska se ut precis som jag vill och trivs med. Alla negativa tankar om kroppen och banting drar bara ner en, jag vill ha all min energi till att ha roligt!
Så börja vara nöjda!







Indian Curry Hut

Nu är jag hemma i lägenheten i malmö igen! Denna dagen har gått så himla fort trots att vädret inte varit så uppiggande. Efter jobbet stack jag, Veronica och Amelie till Indian Curry Hut och åt innan dom skulle vidare för att lyssna på Charlie från lyxfällan. Jag som inte alls är ett "big fan" av indisk mat gav det en ny chans. Det är faktiskt helt okej nu kan jag tycka. Kan till och med bli fler gånger...kanske;) Nu tänkte jag slänga mig i soffen och kolla på tv resten av kvällen, meeeen soffan är fylld med pojkar så jag får väll hitta på något vettigt fram tills dom försvinner! Vi hörs senare :)
Peace & Love!

Frulle!

Blev finfrukost idag! Annars blir det bara banan som är så tråkigt.. Nu ska jag på möte!

Peace & Love!


Godmorgon!

Godmorgon på er! Är i bilen påväg till jobbet nu. Idag är det inte alls fint väder och det tycker vi inte om. Hoppas det varma fina vädret kommer tillbaka!;)


Gonatt!

Förstår inte hur svårt det kan vara att komma i säng tidigt?! Kom precis på att allt mitt smink är i lägenheten i Malmö. Får se om man kan skrapa ihop något vackert imorgon ;) puss och gonatt på er!


VS

Här är de tre underbaringarna ja fick hem(kass bild.. I know)! Favoriten är "Island waters" som luktar kokos och ananas!


Härlig start på en ny vecka!

Hellu! Idag har det varit fullt upp. Började med att jag försov mig.. Men jag hann i tid ändå snabb som jag otroligt nog är på morgonen! Sen var det jobb fram till klockan fyra. Åkte med mamma på en snabb shopping runda påvägen hem. Snabbt hem och äta innan kören. Vi kollade igenom vår konsert och åt tårta, kan det bli bättre? Direkt hem till föräldrarna där jag sitter just nu. Nu har jag duschat och smort in mig med en av mina nya Victorias secret body lotions;) luktar faaantastiskt gott! Snart dags att sova, men först ska ja fota VS grejerna till er! Hej så länge!

Peace & Love!


Lyckad paj!

Här är den goda smulpajen Christoffer lyckades perfekt med!!
Riktigt god!

BB och smulpaj!

Nu är det dags att kolla Big Brother! Christoffer har slängt in en smulpaj i ugnen så vi får hoppas att den blir god:) Hoppas på att Marcello eller Hanna J åker ut idag. Håller ni med?
Peace & Love!

Nya tag

Det har varit en period som jag inte alls orkat, velat eller haft tid att skriva här. Nu känner jag mig sjukt sugen på att blogga igen. Jag har hittat vem jag är och vad jag vill och känner att jag är igång igen. Ibland tappar man bort sig själv lite och måste backa tillbaka och försöka hitta sig igen. Det har jag ägnat mig åt det senaste året. Så nu jäklar kör vi igen ;)

Nu är det snart exakt 1 år sen studenten och jag fattar inte vart tiden har tagit vägen! Jag har snart arbetat på E.on i 1 år också. Allt känns så overkligt när man tänker på hur fort det har gått. Gäller verkligen att ta vara på tiden, men det är lätt att säga.. Just därför älskar jag att blogga! För man upprepar det man har gjort och inser allt det roliga man faktiskt är med om! Så nu är jag helt enkelt tillbaka igen;)
Peace & Love!

RSS 2.0