Möhippa igår

Det mesta gick som planerat igår på möhippan och vi hade kul! Så det är därför jag varit lite kass på att skriva. Jag och Lotta har haft mycket att planera :) Idag har varit en riktigt slö dag med pizza. Jag ska bara vila och ta det lugnt idag för imorgon börjar allvaret igen... Första tentan!! Vi hörs mer sen:)


Stressigt

Usch vad jag har stressat denna veckan! Nu börjar det lugna ner sig lite som tur är. Imorse mötte jag upp Rebecka och Ella och gick till h&m för lite vip-shopping med frukost och allt. Vi hade det jättemysigt! Sen snabbt hem och äta innan det var dags att dra till skolan. Snabbt till bjärred efter det och sen till Kävlinge. Nu sitter vi här hemma hos Cissi och myser hon, jag och Lotta. Ooh måste berätta att min Glossybox kom idag!! Fina grejer;)


Trött

Så gott det var med sushi! Vi hade det riktigt mysigt på chill out som är ett väldigt bra ställe. Nu sitter vi hemma hos Rebecka och kollar på tv. Vi hörs mer imorgon för nu är jag trött!


Mysig onsdag

Lika tråkigt väder idag som resten av veckan. Tur man slipper vara ute! Om en stund ska jag ta mig till farmor och farfar och äta lite lunch. Ska bli så mysigt:) Sen ska jag hem och skriva min artikel till skolan.. Hoppas man får ner något vettigt! Ikväll är det sushi som gäller med vänner på chili och efter det så ska jag och Christoffer hålla Rebecka sällskap. Full fart på denna dagen alltså! Vi hörs mer sen:)


Plugg-dag

Idag så vanade jag upp i Bjärred och en dag med plugg väntade. Jag har iaf kommit fram till vad jag ska skriva om och suttit och läst igenom sättet jag ska skriva på. Alltid något ;) Vid tre så mötte jag upp Christoffer innan han skulle jobba och nu är jag hemma igen och ska börja laga mat till mig och mamma. Stannar i Bjärred tills Christoffer slutar och sen åker vi hem igen. Vi hörs mer sen!

Söndag

Kvällen igår blev riktigt lyckad och vi hade skitkul! Idag så var jag hemma hos Erica med Sara och blev bjuden på brunch. Supergott och mysigt! Vi fastnade i soffan och bara degade ett bra tag, haha. Lyckades ta mig hem igen för att plugga och nu har jag hamnat på soffan igen. Nu ska jag slöa resten av kvällen! Vi hörs snart igen :)


Toppendag!

Har haft en riktig toppendag i Danmark idag med mamma, pappa och Christoffer! Vi gick runt på louisiana och kollade på utställningarna och åt buffé. Har världens finaste föräldrar som bjöd oss på hela kalaset:) Nu är Christoffer och jag påväg till Staffanstorp för att gå på inflyttningsfest. Vi hörs mer imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Hemmafrun

Känner mig som en hemmafru nu mer. Jag är hemma och bakar en massa och städar haha! Idag har jag bakat cupcakes och morotsbröd. Båda blev väldigt lyckade!:) Imorgon så ska jag och Christoffer till Louisiana med mamma och pappa. Ska bli jätte mysigt :) Vi hörs mer imorgon!


Glömsk

Jag har helt glömt bort att blogga! Måste verkligen skärpa mig nu. Jag har så mycket dötid som jag kan blogga på nu. Ja iaf hoppas er helg varit bra och att ni gjort en massa roliga saker! Själv har jag varit sjuk och fikat med vänner. Idag är det huvudvärk som gäller tydligen så ligger här och tar det lugnt så det är tur man är ledig ;) Vi hörs mer sen!


Tråkigt

Har så jäkla tråkigt... Finns inget tråkigare än att ligga inne och vara sjuk :( Gör mig frisk någon...! Jag som trodde det blivit bättre igår:/ Vi hörs sen!


Älskade sol

Så himla härligt väder ute idag! Det är riktigt höstligt! Hade föreläsning till tolv och drog till Rebecka och hälsade på henne och Ella efter de. Sen så gick jag och Christoffer på stan och fixade några ärende och åt lunch:) Nu är det lite vila som gäller så den här äckliga hostan kan försvinna.. Hörs mer sen! Ut och njut av vädret;)


Sjukling

Vilken dag! Imorse ringde klockan 06.45 för första gången på länge. Upp och tvätta och plugga stod på schemat. Klockan ett började seminariet i skolan och slutade vid tre. Jag som var så nervös inför det... Det gick ju skitbra! Mötte upp Sara efter och drog hem till Erika och mös:) Framförallt med lilla Leo som är så bedårande! Nu sitter jag i soffan och hostar sönder min kropp:( Tur man är ledig imorgon så man kan vila och bli frisk! Så imorgon har jag beställt dåligt väder;) Hoppas ni haft en toppen dag!


Övernattning i skogen

Igår tog jag och Lotta bilen till hennes föräldrars stuga och mös. Vi åt taco, promenerade till sjön, kollade film och snackade av oss. Riktigt mysig liten trip! Så skönt det kan vara att komma iväg en natt sådär:) Idag körde vi hem och nu är jag påväg till Malmö. Ikväll blir det lugnt också:) Vi hörs mer sen!


Plugg

Släpade mig upp ur sängen vid tio och började plugga... Snart ska jag släpa mig till skolan också. Idag är jag helt sjukt seg.... Vi hörs mer sen när jag förhoppningvis är mer vaken!


Modekampanj.com

Fick ett önskemål om att gå in och kolla på denna sidan som heter Modekampanj.com som är ett forum för folk att diskutera mode bla. Kan starkt rekomendera er att ta en titt in och kolla. Klicka på bilden så kommer ni direkt dit :)
 


 
Peace & Love!

Skolstart

Idag började skolan! Sjukt att det är igång nu och ett nytt liv har börjat! Om ni tycker jag är kassa på att uppdatera så är det för att jag blivit beroende av Instagram... Tildape heter jag där om ni vill följa:)


Shopping

Idag blev det ett besök på hm! Tur man hade presentkort för det shoppades loss ordentligt. Ett par svarta byxor, tre linnen/toppar, stickad tröja och ögonskuggor i massor. Nu ska jag nog klara mig ett tag:)


Inga hemligheter

Igår hade vi supertrevligt när vi va ute på middag och party;) Idag har jag bara segat och varit en stund inne i stan. Fick sällskap av Sara. Det blev en runda på myrorna, triangeln och en iste! Sen hem och slänga sig i sängen och surfa lite. Helt slut sen igår haha! Jag gick in på min instagram som jag haft i evigheter men aldrig använt typ och la upp en bild. Jäkla stalkers till vänner hittade en direkt;) haha ja då får man väll bli en i mängden där också...;) hörs sen!


RSS 2.0