Snälla

Tackar Anna och hennes blogg för att ja upptäkte denna låten! Blev kär i den direkt:)

Veronica Maggio - Snälla bli min

Peace & Love!


It´s still a little hard to say


Som sagt, gamla låtar kan fortfarande vara aktuella :)

Peace & Love!


Put your hands on my heart


Sommakväll i bjärred..


Sommarfrukost med fina människor...


Sommarkväll i malmö...


Sommardagar i skogen...


Sommarkvällar man aldrig glömmer..

Finns alltid något man saknar i sitt liv, men det är just i de stunderna som det är bra att tänka tillbaka på alla fina minnen man skapat. Sommarminnen är alltid de bästa!

Peace & Love!

I don´t wanna waste the weekend

Älskar när gamla låtar kommer tillbaka till en efter att de varit sönderspelade. När den kommer tillbaka får den en ny innebörd, men man kan ändå känna igen den där känslan som man kände när man lyssnade på den för några år sen. Orden kan vara så perfekta och träffa precis rätt på känslan man känner. Många om de orden man vill säga rakt ut till någon kan en låt säga åt en och kan i stunden kännas lite bättre. Vad skulle jag göra utan musik!

Ron Pope - A drop in the ocean

I don't wanna waste the weekend
If you don't love me pretend
A few more hours then it's time to go

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
Don't take what you don't need from me

Peace & Love!


sometimes

De senaste dagarna har varit så otroligt roliga och bra. Allt blir bara bättre och bättre för var dag och varje dag blir jag lika förvånad att det kan bli bättre :) Allt har en baksida och den har varit väldigt stor de senaste dagarna också, men nånstans så känns det ändå bra. Jag tar mig vidare och kämpar för det ska bli bra. Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu....du håll ut (:

Så glad att ha bästa vän vid min sida och står ut med mig (:



Peace & Love!

Vad ska man göra

You had me from hello - Bon Jovi
Peace & Love!

Blondiie

Sol, matte, Lomma, Åkarp, matte och snart lomma igen :)



Peace & Love!

Myror

äähduue hjärtat

Denna helgen har det varit brist på sömn och överdoserat vissa ord. Blivit Veronica och Katherina helt plötsligt. En helg fylld av precis vad jag behöver. Mår så bra just nu även under omständigheterna. Har trots allt sovit i en ramp. Jag känner massa blandade känslor och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu, men jag trivs otroligt bra med det! Och det är skönt ska ni veta! Puss på er :)



I'ma stick around just a little while longer.
Just to make sure, that you’re really sure

Peace & Love!

Gossip girl

heej på er, det var inte igår! Har varit otroligt upptagen hit och dit och när jag väl haft paus så har jag inte orkat skriva. Har under de senaste dagarna funnit ett nytt beroende som ska ta över efter vänner nu när jag snart sett igenom alla säsongerna. Det är Gossip girl som det får bli nu! Jag som aldrig trodde jag skulle titta på de,haha!

Just nu sitter jag här skit nervös och undrar vad jag har gett mig in på imorgon. Har blivit övertalad och ska fullfölja planerna. Vad jag har för planer avslöjar jag inte än! Lite ångestframkallande, men vi tjejer ska ha jävligt kul och det är det viktigaste. Nej nu är det stopp. Ingen mer info om det här ;)



Peace & Love!

Sur men bra

Hej! Imorse vaknade jag på väldigt dåligt humör. Blev lite bättre under dagen, men inte mycket haha. Trots att jag var så sur så va Christoffer tålmodig och söt som vanligt. Han gjorde två jätte fina och super goda mackor med köttbullar, rödbetssallad och sallad på till mig och en liten gurka på toppen. Sen hjälpte han mig att plugga lite också! Förstår inte hur han stod ut med mig idag :) Tog bussen hem och kollade lite vänneravsnitt innan det var dags att bege sig till träningen. Och träningen gick som den gick. Har pluggat resten av kvällen och nu är det paus till imorgon för då har jag 5timmars håla som vanligt och gott om tid att plugga :) Hoppas ni haft en fin dag!

Peace & Love!

Är våren här för att stanna?

Hej på er i det fina vädret! Jag hoppas ni är ute just nu och njuter av våren som äntligen är här. Undrar bara om den är här för att stanna! Vi hoppas och tror på det :) Jag har suttit ute och pluggat en stund och nu har jag satt i en inpackning i håret och ska plugga lite framför datorn. Ikväll är det bio som gäller och vi ska sa "Hur många lingon finns det i världen". Det ska bli riktigt spännande för den har fått väldigt bra kritik! Måste plugga vidare nu!

Peace & Love!

See how they fly like lucy in the sky


It wont be long yeh

Before I used to beg for loneliness..now I just hate it


Look into my easy

En dag fylld med alldeles för mycket mat, haha! Känns som det enda jag gjort idag är ätit och skrattat! Det kan inte bli bättre ju :) Känner verkligen av vårtröttheten i år och det tycker vi inte om, men snart försvinner den. Snart dags för alla tunna kläder och picknick i stadsparken. Långa kvällar ute med ett glas vin och varma dagar i solen är inte långt borta nu! Längtar sååå mycket :)

Peace & Love!

happiness

See how they fly like Lucy in the sky
See how they run


jahaja

Hej! Idag har det inte hänt så mycket mer än att klassen varit på en rundtur i domkyrkan och sen haft samhällslektion. Blev ingen träning idag för jag var alldeles för trött och ett litet missförstånd med mamma. Dagarna känns så korta nu när man är van vid att gå i skolan 13timmar och sen bara åka hem och sova. Nu har man fritid igen och det är ju nice :)

Här kommer bilderna från igår :)







Peace & Love!

Malmöööö

Tja! Har gått runt på stan i stortsätt hela dagen idag så nu är jag helt slut! Letade antikaffärer i hela malmö känns de som. Åkte till sömmerkskan med min balklänning vid 4 och nu är jag hemma och har ätit. Ska snart bege mig till malmö igen för chill kväll. Jag orkar inte riktigt blogg mer eller ladda upp bilderna idag. Det får bli imorgon för nu vill jag ut igen för det är så fint väder :) Puss på er!

Peace & Love!

Välkommen verklighet

Hej! Hoppas det är lika bra med er som det är med mig. Känns lite segt att vara tillbaka i verkligheten i skolan igen efter två veckor med musikal. Men det är ändå rätt skönt! Har bara en lektion som snart är slut och sen ska jag ta bussen till malmö och gå på stan med Christoffer. I eftermiddag så ska jag och mamma till sömmerskan med min balklänning och få den insydd :) Nu måste jag fokusera de sista minuterna på miljökunskapen!

Peace & Love!

Son of a preacher man

There's a high flying blue bird in the sky now
You know I wonder if she looks down on knees as she flies on by
She's driving on the east so easy in the sky, yeah
And Lord look at me
I'm rooted like a tree
I've got those sit down, can't cry,
oh Lord, I'm gonna die blues
And now the sun, it comes up and it lights up the day and night


and when he gets tired, he got all over on down his way
East to west, he meets God in the sky everyday
Lord look at me
I'm rooted like a tree
I've got those sit down, can't cry,
oh Lord, I'm gonna die blues

Varva ner

Har städat hela huset och vilat resten av dagen. Precis vad jag behöver och är fortfarande i behov av att vila så det får bli så resten av kvällen också. Bara vara hemma och ta det lugnt så man pallar ta tag i allt. Ska slänga mig i duschen och sen cykla upp till ica och köpa något gott att ha ikväll :)

Peace & Love!

Tomt

Idag har jag tydligen sovit bort det fina vädret.. Så kan de gå ibland. Ska ändå städa hela huset nu snart så då får det gärna regna. Igår kväll va jätte mysigt. Mötte upp Christoffer vid bussen och gick och handlade mat som vi sen gick hem till mig och lagade. Tog en promenad i typ över en timme och kollade lite på tv. Tog en promenad till på 1timme innan hans buss gick. Börjar bli så sjukt skönt ute! Det  var 9grader ute kl 23! Våren är på G :)

Peace & Love!

Friskus

Heej! Igår blev en perfekt kväll med nice folk! Var på Spisen sen stack vi en stund till Botulfs och sen tillbaka till Spisen igen. Blev inte så mycket dricka och det är jag glad för idag. Har mått piss eftersom jag inte är riktigt kry i kroppen. Tur att jag inte förvärrade det med massa alkohol ;) Skulle iaf ta bussen hem vid 2, men istället blev det en spontantripp till Malmö. Mötte upp Christoffer och gick hem till honom. Idag var vi en runda på ÖB och på Mobilia. Blev hämtad av päronen där och har legat hemma och vilat sen dess. Om en timme kommer Christoffer och då ska vi laga mat och chilla :)

Peace & Love!

I´m back!

Men tjena! Nu har jag tid igen att skriva lite. Tyvärr spelade vi vår sista föreställning idag på statsteatern. Sjukt sorgligt.. Kommer ha alla Beatles låtar på hjärnan i flera månader framöver nu så om ni missade musikalen så är det bara att säga till så kan jag sammanfatta med alla låtar ;) Ikväll så ska det firas att vi gjort en så bra musikal. Utgång i Lund! Känner mig otroligt peppad för att vara så slut i hela kroppen!

Vi ses i dimman gott folk!

Ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgon! Hoppas er vecka varit perfa :)

Peace & Love!

RSS 2.0