.:Bandalicious:.

Äntligen rep igen! Alla var lite sega och små tjuriga i början (bara jag iof..). Hahah jaja men sen hade vi riktigt roligt och det gick skit bra! Vår ena låt "Listen up" blev riktigt bra idag och jag blev förbluffande nöjd.Vilket jag har svårt å bli som den perfektionist jag är.Filmade och fotade en massa på repet idag.En del blev ju helt galet..så galet att det inte går att visa här! I slutet av repet blev allt galet men kul hade vi åt de! Slutade lite tidigare och stack hem för att uppdatera och äta lite.Nu ska jag iväg igen och träffa Lotta,Frida och Tjugge (aka Christoffer).Så nu blir de inga fler uppdateringar för idag! Kommer mer imorgon så det är bara att titta in här då också!

Jag på repet med nymålade naglar


Nu känner han sig häftig..


Johannes goes wild på trummor!

Peace!

Gaylicious

Jag vill va i stockholm just nu! Pride är i full gång. Har aldrig varit där ,men det verkar vara så roligt.Nästa år kommer jag att åka dit till hundraprocent! Häng med mig alla som vill. Starcube är där och han bangar ju ingen att träffa. För er som inte vet vem denna Starcube är så är han en kille från kalmar.Han heter egentligen Christoffer.Nu mer bor han i Stockholm.Han står verkligen för vad han tycker och hur han är.Det beundrar jag honom verkligen för.Trotts allt hat och dumma kommentarer han möter varje dag så är han fortfarande lika stark.För er som vill besöka hans blogg så hittar ni honom på www.metrobloggen.se/starcube.



















Hemma hos Jennifer

Efter lund och träffat lotta en stund så stack jag hem till Jennifer för att träffa alla bjärredsfolk.Satt och snacka en massa och det var väldigt mysigt.Sen gick vi ut och gick en runda.Bland annat till vår gamla skola och vissa sprang runt på taket där haha.Sen gick vi tillbaka och fick nostalig från förra sommaren ,iaf vissa av oss ;) Vi satt och snacka ute en stund innan de flesta stack hem.Men jag ,Jennifer ,Albin och gustaf var kvar och gick till en lekplats och snackade ett bra tag. Kom hem runt två.

Bilden blev inte så bra men här är nästan alla hos jennifer iaf.





Summertimes

Här kommer då uppdateringar om lunda fikan.När jag och johan kom in till lund stack vi till en frisör och klippte johan lite snabbt.Efter klippning gick vi till centralen och mötte Johannes och Drott.Vi mötte upp dom andra på stortorget och handlade fika och gick till stadsparken för lite picknik.Sen satt vi inne i stan å snacka lite innan jag och johan tog bussen hem.

Jag och Johan


Johannes på stortorget i väntan på dom andra.

Anna och johan i stadsparken


Drott i stadsparken.


Parken

Lunda fika idag!

Nu drar jag in till lund för att fika med några kompisar! Jätte längesen jag träffa många av dom!
Uppdateringar kommer när jag är hemma igen :)

Dagens look!

Familjedag

Idag åkte jag iväg med familjen och famlije kompisar till skäralid och gick i skogen.Jätte härligt att komma ut i naturen!Efter lunch och efter  ytterligare lite vandring så tog vi bilen ner till borsta husen och fikade i hamnen.Underbart god smulpaj hade dom där. Åk till pumphuset i borstahusen! Det blev även en liten promenad i hamnen innan vi tog bilen tillbaka till Malmö.Åkte hem till våra famlije kompisar och grillade och gjorde mat.Så satt vi ute och åt och snackade.Riktigt mysig dag! Även om alla mina bilder i kameran försvann som skulle upp här...85 bilder... men men det är inget å hänga upp sig på! De kunde varit värre:) Så idag kommer de inte upp några bilder,men imorgon är en ny dag.Nu blir det TV och mys!

Peace!

Sunshine

Helt glömt bort att skriva om att i söndags var Ola Salo sommarpratare i radio.För er som inte vet så är Ola min största förebild tillsammans.Ola har betytt och betyder väldigt mycket för mig.Dels för att vi har många lika åsikter och tankar angående livet och liknande! Men den största anledningen är att vi brinner för musik.Iallafall programet i söndags var väldigt intressant och även om man gillar eller inte gillar Salo så tycker jag man ska lyssna på det!Det finns på  www.sr.se.Musiken i programmet är väldigt bra.Låtlistan på låtarna som spelas finns också där. Nu ska jag sova för imorgon är de promenad i skogen som gäller!Det ska bli mysigt! Uppdatering imorgon kväll när jag är hemma igen.

Peace!



Picture day!

Idag har man slappat halva dagen och sen åkt en sväng till lund med familjen för lite inköp.Dagens inköp blev en ny kamera, Canon Ixus 95 is.Ett minneskort med 4G minne blev det även.Var inne på Nova Lund också och köpte Doves nya deo "Hair minimising".Den ska tydligen göra håret under armarna tunnare.Vi får väll se hur vida bra den fungerar.Det återstår att se! Proffs hårspray blev det också.Vet inte hur länge jag tänkt köpa det men har alltid glömt.Så nuhar jag äntligen hårspray igen :) När vi kom hem pilla jag med min kamera och föräldrarna gjorde mat.Grillat är alltid underbart! Man borde grilla året om. Vi åt ostbricka efter de så nu sitter jag här helt propp mätt.Men får väll skylla mig själv när jag är så galen i ost ,haha!


Finns inget bättre än ost och vindruvor!


Deon och hårsprayet jag inhandlade idag.


Dagens look!

Peace!

King of Pop

I helgen var jag uppe i Kalmar hos släkten och fann de här LP skivorna hemma hos min moster.
Orginal från 82! Underbart var det när vi Lyssnade på Thriller mitt i natten.

King of Pop ,The greatest.
Kommer alltid att leva kvar.




Välkommen till min nya blogg!

Hey ,jo här kommer jag att lägga upp mode på mitt egna vis och händelser i mitt liv angående mitt band.Kamera är påväg och såfort den är i mina händer så kommer det att komma upp en massa här.Så denna bloggen kommer att visa hur musik och kläder kan ha ett sammanhang och mitt sätt att gå emot strömmen.
                                               

RSS 2.0