Woodstock fever


Woodstock 1969














Out loud

This is the way we do it..



..summer is comming slowly..



..with small steps to something good.

Reload

Idag är verkligen en uppladdnings inför den kommande veckan.Vi har 5föreställningar på 3 dagar. Skönt att man är ledig sen resten av veckan så man kan vila ut. Det ska bli en riktigt rolig vecka, hoppas att allt fortsätter att gå så bra som det gjort! Ha en bra dag:)

Peace!

..

Jag vill ha problemen tillbaka igen. Jag vill ha helvetet tillbaka igen för det gav mig en tro på att allt kan bli bra. Det gav mig ett liv och kärlek. Jag har varit otroligt kär i problemen. Nu har det blivit ett problem att sakna helvetet, att bara få kämpa lite igen. Jag förstår inte varför jag ska saknade det så mycket. Det borde vara en lättnad att leva utan det, men nej jag måste hata att sakna det.Det hatet jag känner mot saknade är inte samma kärlek jag en gång kännt.Kom tillbaka.Kom hem.

(Y)

En braig låt kommer här.



Peace!

Hello world

I get lost in the beauty
Of everything i see
The world ain’t as half as bad
As they paint it to be
If all the sons
If all the daughters
Stopped to take it in
Well hopefully the hate subsides and the love can begin
It might start now..Yeahh
Well maybe I’m just dreaming out loud
Until then

Come home
Come home
Cause I’ve been waiting for you
For so long
For so long
And right now there's a war between the vanities
But all i see is you and me
The fight for you is all I’ve ever known
Ever known
So come home

(:

Har en känsla av att dagen imorron kommer att bli riktigt bra! Får hoppas på att det stämmer (: Här kommer en låt!

One republic - Good life

 

Peace!


Sängen är farlig

Hej, fick en fråga om vad låten hette som ja la upp senast. Glömde helt bort att skriva de, men den heter "Come home" med One republic.

Fan va jag har slöat idag. Vaknade vid halv 5 typ. Sovit lite till och från. Ja fattar inte hur jag fortfarande kan vara trött.Sovit för mycket kanske ;) Igår kväll kollade jag på filmen "2012" och jag tyckte den var riktigt bra. Lite överdriven emellanåt, men helheten var bra.Rekomenderar verkligen folk att se den :)



Resten av kvällen blir det chill hemma bara. Finns fortfarande ingen ork till annat, haha!

Peace!

k-k-knas

Haft fullt upp hela förra veckan så knappt hunnit med eller orkat datorn. Premiär på föreställningen i fredas och sen massa supande efter de. Slagsmål med påskliljor mellan mig och anna. "Ursäkta har ni precis fyllt fjorton?" anna och ja bara "nej vi e 18" helt stolta ;P De va en nice valborg ändå! Chillat sönder resten av helgen. Veckan som kommer will be great! Typ ingen skola alls (: Langar dagens låt här nedan. Lyssna! :)


Lite bilder back stage ;)









Peace!

RSS 2.0